geçmişolsun canım dikkat et kendine okudum senin için ihlas fatiha ayetel kürsi şifa olsun inşallahkızlar günaydın. hamileyim ve hastalandım. gece ateşlendim. bütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için ya da bildiğiniz başka bi dua. şimdiden teşekkürler.
Canim ismini yazarsan sifa niyetiyle okurum
Cuma akşamlar i gurubumuz var orda sana evladina dua ettim sifa bul hayırlısı ile sağ salim herseyi ile tam kucağına al hayırlı evlat olsun inşallahİsmim mürşide canım allah razı olsun. Çok tesekkur ederim.
Hamilelik in 2.haftası totem mi yaptin olur inşallahSealand cnm kumbaraya 154 okudum.(duz 39.100 olsun)
Rabbim şifa versin. Senin için ya şafi ayetel kursi ve fatiha okudum canim.. yarın sabah sağlıkla kalk ınşallahKızlar benim için dua okuyan herkesten Rabbim binlerce kez razı olsun. Allahım ne muradiniz varsa hayirlisiyla versin inşallah. İlacta kullanamıyorum gerçekten zor bi durum.
Cuma akşamlar i gurubumuz var orda sana evladina dua ettim sifa bul hayırlısı ile sağ salim herseyi ile tam kucağına al hayırlı evlat olsun inşallah
Kızlar allah binlerce kez razi olsun sizlerden. Dualariniz sayesinde toparlanıyorum. Rabbim gonlunuzdeki bütün duaları kabul eder inşallah.Rabbim şifa versin. Senin için ya şafi ayetel kursi ve fatiha okudum canim.. yarın sabah sağlıkla kalk ınşallah
evet totem yaptim insallah olur .insallah butun isteyen kardesleriminde benimde.Hamilelik in 2.haftası totem mi yaptin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?