Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

LİSTE ALIMA KAPALI

14. kişi Sealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016

2 B belgeseller ............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
25 Buket_YmnY ......................
Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha çocuklar

15. kişi nisamelek liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 03.02.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
3 nacis-- ................................
4 tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5 damla_22 .................(DİDEM)
6 ecrin87 ...................................
7 E elif003 ................(AYNUR)
8 @Ilaymilya ...............................
10 whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................8600
12 denizinmavisi ............(SELİN)
14 Sealand ......................(SEDA)
15 nisamelek ...................(EDA)
16 Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17 ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18 tolin ...........................(SELİN)
19 kubdef .......................(SEDEF)8600**
20 Patronicee ...............(MELTEM)
21 G guzbahar .......................
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
26 H hedak ........................(EDA)
27 TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28 @yazyagmuru888..................
29 ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
31 H hmtsyma .....................
nisamelek duası :Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha çocuklar ver amin
kumbara:28.800
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

Son düzenleme:
Ben ateş takibi yapıyorum orda pozitif çıkıyor 1yildir takip ediyordum ilkkez böyle 35gunu buldu hayırlısı inşallah sanada

Ben ateş takibi yapıyorum orda pozitif çıkıyor 1yildir takip ediyordum ilkkez böyle 35gunu buldu hayırlısı inşallah sanada
Ben hiç ateş takibi yapamadım hatta ovulasyon testi de aldım bir sürü düzenli hayat olmayınca düzenli olamadı oda, pkos var bende ama adetlerim hep 28 günde birdir daha önce dediğim kızma hamile kalmadan 6-8 ay kadar önce 3 ay üst üste 35 günlük döngüm olmuştu yani 4,5 yıl olmuş ama o zaman olan bu zamanda da olabilir diye düşündüğümden acele etmek istemiyorum ALLAH hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah burada arkadaşlara ard arda mutluluğumuzu paylaşırız belki kısmetse.
sealand videoyu ağlayarak izledim ilk kez gördüm bu beyefendiyi ama anlatış tarzı çok hoşmuş gerçekten Allah hakkıyla kendine iman edip hakkıyla sadce ondan isteyenlerden onu sevenlerden onun tarafından sevilelerden etsin inşallah hepimizi. Allah razı olsun

Ben yazin klomen kullandim yüksek doz fazla öyle 10gun geçti ama hep 29.30 günde olurum ama bakim hayırlı zamanlarda hayırlısı inşallah

Aminnn canım . Ben de canım sıkıldığında izliyorum moral kaynağı kaynağı oluyor asıl siteleri hayalhanem Rabbim razı olsun böyle insanlardan benim de çok hoşuma gidiyor

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

LİSTE ALIMA KAPALI

14. kişi Sealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016

Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha çocuklar

15. kişi nisamelek liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 03.02.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
3 nacis-- ................................
4 tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5 damla_22 .................(DİDEM)
6 ecrin87 ...................................
7 E elif003 ................(AYNUR)
8 @Ilaymilya ...............................
10 whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................8600
12 denizinmavisi ............(SELİN)
14 Sealand ......................(SEDA)
15 nisamelek ...................(EDA)
16 Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17 ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18 tolin ...........................(SELİN)
19 kubdef .......................(SEDEF)8600**
20 Patronicee ...............(MELTEM)
21 G guzbahar .......................
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
26 H hedak ........................(EDA)
27 TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28 @yazyagmuru888..................
29 ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
31 H hmtsyma .....................
nisamelek duası :Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha çocuklar ver amin
kumbara:46.00
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

Sealand ilk sayfada saat söz konusu idi simdi kurallarda öyle bişey yazmiyor aklıma takıldı da
canım ilk başlattığımda aynı anda okuma bir kere okuma yapılmasını istedim belli saatte herkes okusun istedim bir sinerji olması açısından ancak sonradan bundan önceki listedeki arkadaşlar ayrı ayrı herkese okunsun dedi sanırım bir kere başlangıçta topluca bir kere okuduk

Öyle TE="Sealand, post: 44925985, member: 703687"]canım ilk başlattığımda aynı anda okuma bir kere okuma yapılmasını istedim belli saatte herkes okusun istedim bir sinerji olması açısından ancak sonradan bundan önceki listedeki arkadaşlar ayrı ayrı herkese okunsun dedi sanırım bir kere başlangıçta topluca bir kere okuduk[/QUOTE]
Oyle çok iyiymis gerçekten..sinerji kısmı çok doğru çok güzel dusunmussun.Yapabilsek öyle ne iyi olurdu

Oyle çok iyiymis gerçekten..sinerji kısmı çok doğru çok güzel dusunmussun.Yapabilsek öyle ne iyi olurdu[/QUOTE]
Aslinda bitince isteyenlerle bir kere öyle yapabiliriz Istanbul'un fethinde öyle yapılmış

Sealand benim duam; Oğluma hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Allah ım evimizdeki huzur mutluluk bozulmasın hiç eksik olmasın sorunsuz sıkıntısız borçlarımizi hayirlisiyla bitirelim İnşallah. Birde hayirlisiyla Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Oğlumun hayirlisiyla kız kardeşi olsun inşaAllah (AMİN)

Kizlar bu aksam zemzem suyu icmek nasip oldu bana 2 kere hemde niyet edildigini bilmiyordum icimden duami yaptim ictim getiren kiside niyet etseydin neye niyet edersen allah nasip ediyormus dilegini verirmis dedi hadi bakalim ins.hepimizin dualari kabul olur dualarimdasiniz....

Allah razı olsun senden emi..Hep beraber çok şükür oldu Dua ları yapalım insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…