Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

26 canm 2.5 yillik evliyiz dogru soyluyorsun herkesin bir derdi var ve birseylerle sinaniyorlar bizimde sinavimiz bu maalesef dr.umda oyle diyor ya aslinda hersey nasip kismet meselesi allah ol derse olur dualara sarilmaktan baska caremiz yok umarim hepimiz birgun kavusuruz miniklerimize

bende 23 yasindayim. 5 yillik evliyim.bizimde hic korunmadigimiz halde olmadi.
4 igne 2 asilama tedavisi oldum.simdi tup bebek deniycez herseyin hayirlisi olsun insallah

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

LİSTE ALIMA KAPALI

23 K kalemero .................(ÖZGE)
Selin ın duası: duam, gireceğim kpss sınavımın hayırla başarıyla geçmesi hayırlı bir yere atanıp hayırlı bir yuva kurmam

14. kişi Sealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
2 B belgeseller ............................
3 nacis-- ................................8600
4 tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5 damla_22 .................(DİDEM)
6 ecrin87 ...................................
7 @Aylin91110 ................(AYNUR)8600
8 @Ilaymilya ...............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10 whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................8600
12 denizinmavisi ............(SELİN)8600
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14 Sealand ......................(SEDA)
15 nisamelek ...................(EDA)
16 Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17 ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18 tolin ...........................(SELİN)8600
19 kubdef .......................(SEDEF)8600**
20 Patronicee ...............(MELTEM)8600
21 G guzbahar .......................
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600 +8600
25 Buket_YmnY ......................
26 H hedak ........................(EDA)
27 TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28 Hayata_umutla ..................
29 ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha cocuklar
kumbara:66.058
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocukla

Sealand canim senin için 8600 okudum. Rabbim tez zamanda gönlündeki gibi bir evlilik yapmanı nasip etsin ınşallah
Sealand senin için 9100 okudum 500 kumbaraya olsun allahım dualarını kabul etsin inşallah
Sealand sedacım senin için 8600 okudum tatlım mevlahayırlı kapılar açsın mevla gönlüne göre inşallah
Allah razı olsun kardeslerim dua kardeslerim Rabbim sizin de dualarinizi kat kat karşılık versin kabul etsin

Arkadaşlar bu mübarek günde benim için de dua eder misiniz bir yıl önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım tam 13 aydır uğraşıyorum tekrar hamile kalmak için adetim geçti ama idrar testleri negatif kan testi vermek istemiyorum çünkü bir yıl içinde her adet günüm gelince test yaptırdım bıktım zaten çalıştığım hastane çok küçük ve şuanda hastanedeki arkadaşların merak duygusu ile uğramak istemiyorum benim için hayırlısı olsun diye dua ederseniz sevinirim çok teşekkürler şimdiden

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin cuma hürmetine

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

LİSTE ALIMA KAPALI

14. kişi Sealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
2 B belgeseller ............................
3 nacis-- ................................8600
4 tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5 damla_22 .................(DİDEM)
6 ecrin87 ...................................
7 @Aylin91110 ................(AYNUR)8600
8 @Ilaymilya ...............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10 whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................8600
12 denizinmavisi ............(SELİN)8600
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14 Sealand ......................(SEDA)
15 nisamelek ...................(EDA)
16 Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17 ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18 tolin ...........................(SELİN)8600
19 kubdef .......................(SEDEF)8600**
20 Patronicee ...............(MELTEM)8600
21 G guzbahar .......................8600
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)8600
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600 +8600
25 Buket_YmnY ......................
26 H hedak ........................(EDA)
27 TEKPRENSES ...........(FEYZA)8600
28 Hayata_umutla ..................8600
29 ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha cocuklar
kumbara:66.558
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklaR

Sealand seda senin için okudum canım rabbim tüm dualarını kabul etsin tez vakitte inşallah
TEKPRENSES canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 1 sene önce inşallah tez vakitte bütün bunları geride bırakırız hakkımızda herşeyin hayırlısı ne gelirse allahtan yapcak hiç bişi yok.

Kesinlikle öyle benim yine bir tane kızım var etrafımda o kadar çok duyuyorum ki kalbi duran hele ilk bebekte daha zordur eminim Allah hepimize hayırlısı ile gönlümüzde kileri nasip etsin inşallah ve kayıplar imizin yerini sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı olanlarla doldursun inşallah

Allah
Sealand senin için okudum canım Rabbim tez vakitte kabul etsşn inşallah
Sealand senin için okudum canım. Rabbim kabul etsin ,gönlüne gore versin
Allah razı olsun Rabbim cumlemizin dualrini tez vakitte cuma hurmetine kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…