- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
26 canm 2.5 yillik evliyiz dogru soyluyorsun herkesin bir derdi var ve birseylerle sinaniyorlar bizimde sinavimiz bu maalesef dr.umda oyle diyor ya aslinda hersey nasip kismet meselesi allah ol derse olur dualara sarilmaktan baska caremiz yok umarim hepimiz birgun kavusuruz miniklerimizeseni cok iyi anliyorum cnm malesef yanliz degilsin cogumuz ayni dertle ugrasiyoruz.
sonu guzel olacaksa biraz daha sabrederiz napalim herkeste var bi dert.uzulme olacak insallah bu sefer.
yasin kac kac yillik evlisin?ilk tup tuttuysa buda tutar bence allahin izniyle ins
bende 23 yasindayim. 5 yillik evliyim.bizimde hic korunmadigimiz halde olmadi.26 canm 2.5 yillik evliyiz dogru soyluyorsun herkesin bir derdi var ve birseylerle sinaniyorlar bizimde sinavimiz bu maalesef dr.umda oyle diyor ya aslinda hersey nasip kismet meselesi allah ol derse olur dualara sarilmaktan baska caremiz yok umarim hepimiz birgun kavusuruz miniklerimize
canım sen selnce3 için okumamışmıydın@selince3 için okudum. Rabbim kabul etsin gönlüne gore versin.
Sealand canim senin için 8600 okudum. Rabbim tez zamanda gönlündeki gibi bir evlilik yapmanı nasip etsin ınşallah
Sealand senin için 9100 okudum 500 kumbaraya olsun allahım dualarını kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kardeslerim dua kardeslerimSealand sedacım senin için 8600 okudum tatlım mevlahayırlı kapılar açsın mevla gönlüne göre inşallah
Amin amin inşallah hepimizin inşallahAllah razı olsun kardeslerim dua kardeslerimRabbim sizin de dualarinizi kat kat karşılık versin kabul etsin
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim senin de hepimizin dularını cuma hürmetine kabul etsinSealend seda hanım duanizi okudum. Allah gönlünüze göre bir yuva kurmak nasip etsin herşey gönlünüzce olsun inşallah...
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin cuma hürmetineArkadaşlar bu mübarek günde benim için de dua eder misiniz bir yıl önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım tam 13 aydır uğraşıyorum tekrar hamile kalmak için adetim geçti ama idrar testleri negatif kan testi vermek istemiyorum çünkü bir yıl içinde her adet günüm gelince test yaptırdım bıktım zaten çalıştığım hastane çok küçük ve şuanda hastanedeki arkadaşların merak duygusu ile uğramak istemiyorum benim için hayırlısı olsun diye dua ederseniz sevinirim çok teşekkürler şimdiden
Amin çok teşekkürler cümlemizin gönlünden geçeni versin hayırlısıylaRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin cuma hürmetine
Kesinlikle öyle benim yine bir tane kızım var etrafımda o kadar çok duyuyorum ki kalbi duran hele ilk bebekte daha zordur eminim Allah hepimize hayırlısı ile gönlümüzde kileri nasip etsin inşallah ve kayıplar imizin yerini sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı olanlarla doldursun inşallahSealand seda senin için okudum canım rabbim tüm dualarını kabul etsin tez vakitte inşallah
TEKPRENSES canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 1 sene önce inşallah tez vakitte bütün bunları geride bırakırız hakkımızda herşeyin hayırlısı ne gelirse allahtan yapcak hiç bişi yok.
AllahSealand seda senin için okudum canım rabbim tüm dualarını kabul etsin tez vakitte inşallah
TEKPRENSES canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 1 sene önce inşallah tez vakitte bütün bunları geride bırakırız hakkımızda herşeyin hayırlısı ne gelirse allahtan yapcak hiç bişi yok.
Sealand senin için okudum canım Rabbim tez vakitte kabul etsşn inşallah
Allah razı olsun Rabbim cumlemizin dualrini tez vakitte cuma hurmetine kabul etsinSealand senin için okudum canım. Rabbim kabul etsin ,gönlüne gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?