- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
cok gecmis olsun cnm ...Arkadaşlar bu mübarek günde benim için de dua eder misiniz bir yıl önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım tam 13 aydır uğraşıyorum tekrar hamile kalmak için adetim geçti ama idrar testleri negatif kan testi vermek istemiyorum çünkü bir yıl içinde her adet günüm gelince test yaptırdım bıktım zaten çalıştığım hastane çok küçük ve şuanda hastanedeki arkadaşların merak duygusu ile uğramak istemiyorum benim için hayırlısı olsun diye dua ederseniz sevinirim çok teşekkürler şimdiden
8600KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI
14. kişiSealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016
1 @_Simurg_ ..........................8600**
2 B belgeseller ............................
3nacis-- ................................8600
4tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5damla_22 .................(DİDEM)
6ecrin87 ...................................
7 E elif003 ................(AYNUR)8600
8Milyaay ...............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10whiterose00 ........................
11Hannaz .................................8600
12denizinmavisi ............(SELİN)8600
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14Sealand ......................(SEDA)
15nisamelek ...................(EDA)
16Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18tolin ...........................(SELİN)8600
19kubdef .......................(SEDEF)8600**
20Patronicee ...............(MELTEM)8600
21 G guzbahar .......................8600
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)8600
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600 +8600
25Buket_YmnY ......................
26 H hedak ........................(EDA)
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)8600
28 @yazyagmuru888..................8600
29ygmrdmls ..................
30_Birce_ ...................
Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha cocuklar
kumbara:66.558
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklaR
Sealand okudum 8600 allah kabul etsin inşallah.
Canım okudum rabbim hayırlı insanla tez zamanda karşılaştırsın hayırlı mutlu mesut evlilik nasip etsin inşaAllah aminnnnn
Allah razı olsun kardeşlerSealand senin icin 8600 okudum canim duani cok begendim insallah hayirlisiyla rabbim dualarini kabul eder hayirli eş ve cocuklar nasip eder
listeye alıyorum her üç günde bir kişiye 8600 okunacak canım listeden çıkmak yok fazladan okuyup kumbara ya atabilirsin kurallar var. Bu gün nisameleke geçiyoruzSealand bende katılmak istiyorum
benimde şuanda 6.gün gecikme ama daha öncede bir kaç kez 35 günlük döngüm oldu cesaret edip kan veremiyorum kaç kere kat sekreterinden sırf doktorun yanına gitmeden halledeyim diye işe giderken utana sıkıla test girişi yaptırdım daha önce, adam artık bıkacak benden, artık benimde 0 1 gibi değerler görmeye cesaretim yok bende çarşambaya kadar beklemek niyetindeyim inşallah. bu ay eşimde ayın daha ortalarında içimde farklı bir his var bu ay diyordu bende sanki varmış gibi hissediyorum ama benim ovulasyon günüm hep 22-23.günler gibi oluyor daha idrar testinde çıkmıyor bekleyeceğim çok zor sabrediyorum :) RABBİM hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Slm arkadaşlar bende bebek için 1yil uğraştım olmadı ilac ve 1kez catlama iğnesi iğne sonrası cok sıkıldım okadar istiyordum ki bide bura köy onunla uğraşırken vakitte gecer müstakil ev belki birde kızım olur iki oğlum var onlarda cok istiyor du olmadı sonra vaz geçtim üniversite ye başladım derslerle uğraşır ken unutyum ama bugün 5.günüm hala adet yok çok gergin sinirliyim bugün arkadaş çarşıya gitti bana test al dedim burda ecza lar 12.de kapatıyor alamamış pazartesi bakalım Rabbim önce olmayanlara sonrada bizlere gönlümüzun muradıni versin yarinda adet olmazsam pazartesi hastanede kanda baktircam
amin amin inşallah bu ara o kadar çok hamile haberi aldım ki Rabbim resmen gözüme sokuyor diyor benim merhametim sonsuz dilediğime hesapsız veririm benden iste tek kapı benim kapım ondan istiyorum sadece ve elimden gelen sadece şartları yerine getirip sonucu rabbimden beklemek biliyorum ki zerre kadar olabilmesi ya da olmamsı için yapabileceğim birşey yok O ol derse olacak sabır lazım bize tabi bolca da dua çok teşekkürler hepinize güzel dualarınız güzel yürekleriniz için ALLAH RAZI OLSUN . inşallah kapısında beklediğimiz sürede hataya isyana düşmeyiz verirsede vermezsede vardır hayır o en iyisini bilirRabbim ikinize de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin güzel haberlerle gelirsiniz inşaalah
Canım duanı bitirdim allah kabul etsin inş 8600 okudumKURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI
14. kişiSealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016
Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha çocuklar
15. kişinisamelek liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 03.02.2016
1 @_Simurg_ ..........................8600**
3nacis-- ................................
4tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5damla_22 .................(DİDEM)
7 E elif003 ................(AYNUR)
8Milyaay ...............................
10whiterose00 ........................
11Hannaz .................................
12denizinmavisi ............(SELİN)
14Sealand ......................(SEDA)
15nisamelek ...................(EDA)
17ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18tolin ...........................(SELİN)
19kubdef .......................(SEDEF)8600**
20Patronicee ...............(MELTEM)
21 G guzbahar .......................
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
26 H hedak ........................(EDA)
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28 @yazyagmuru888..................
29ygmrdmls ..................
30_Birce_ ...................
31 H hmtsyma .....................
nisamelek duası :Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha çocuklar ver amin
kumbara:11.200
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?