Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

BAYANLAR ALLAH RAZI OLSUN.
HENUZ 10 OLDU.BUGUN BI KAC KISIYE DAHA SOYLIYCEM.

ISMIM AYSE.1 AYDIR TUP BEBEK ICIN IGNE VURULUYORUM.YUMURTALARIM GEC ILERLIYOR.
BUNUN ICIN DUANIZI ISTIYORUM.YASINLERI OKUYUP ALINTI YAPARSANIZ SEVINIRIM.
Okudum allah gonlunun muradini versin cnm[/QUOTE]
Bende senin için okumak istiyorum kaç güne kadar okunacak 3 tane okuyum bu hafta içi

Selam,
Affınıza sıgınarak birşey sormak istiyorum konuya ait cok sayfa oldugundan tum sayfaları okuyamadım, ya fettah denilen dua nedir yani mealini yazabilmeniz mümkünmü veya orjinalini , sadece ya fettah seklinde mi surekli soylemek gerekiyo okumak istiyorum bende, cok tskler

Ben de katılmak istiyorum yer varsa
Bi de tam olarak ne okuyoruz,ilk sayfalara baktım ama belki sonradan değişmiştir dedim

ben mazaretliyim okuyabilirmiyim dua okunmuyor ama esma okunuyor galiba bende listeye girebilirim

İsterse tabii :

Arkadaşım, çok basit google'a yazıyorsun ve anlamını buluyorsun.

Ben senin için yaptım, merak etme.

http://www.esmaulhusna.gen.tr/ya-fettah.html

Ya Fettah bir Esma'dır, Allah'ın isimlerinden biridir yani.

[Şimdilik 2 URBET KUSU, post: 45691425, member: 647999"]KIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Simdilik 2 tane bana yaz canım.Senin içinokumak isterim[/QUOTE]
Ben 3 tane okudum allahım kabul etsin inşallah

Ben de katılmak istiyorum yer varsa
Bi de tam olarak ne okuyoruz,ilk sayfalara baktım ama belki sonradan değişmiştir dedim
Hoşgeldin öncelikle
Ya Fettah Esmasını okuyacağız Canimcimmm.
En büyük sayısını...

braindamage canım yarın başlayacak liste gelmek istersenn.

Ben şunu anlamadım.Hatimin belli.sayısı var mı,yoksa kaç kişi olursak o kadar mı çekiliyor?

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 7.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

YENİ LİSTEDE KİM OLMAK İSTER
BAŞLANGIÇ: 23 MART

yeni liste
1. Forever07
2 Nefs
3. B busenebenimsenem
4. nisamelek
5. HakimeHNMMM
6. Sealand
7. ALYAKAREN
8. gulfuren
9. D Debusi
10. Hannaz
11 denizinmavisi
12 K kartanem2
13 G guzbahar
14 asilzade02
15 evTik
16 A _ayse_80
17 femmepetal
18 guiding1

İki sorum var:

1) 8000 Ya Fettah deniliyordu sanki bir yerlerde bu başlıkta, 7.600 her bir kişi mi okuyacağız? Sayımız arttıkça okuma sayısı değişecek mi?

2) Her bir arkadaşımızın dileğini/duasını yazıp mı niyet ediyoruz? Eğer öyle ise yarın sabaha kadar ilk sıradaki arkadaşımız iletse niyetini? :)

Ben şunu anlamadım.Hatimin belli.sayısı var mı,yoksa kaç kişi olursak o kadar mı çekiliyor?
ben mazaretliyim okuyabilirmiyim dua okunmuyor ama esma okunuyor galiba bende listeye girebilirim
canım mazeretli iken okunur Ya Fettah Allh ın bilinen 99 isminden biridir bizim bilmediğimiz isimleri de var
Allah’ın ismi şeriflerinden birisi de ‘El-Fettâh’ olup, anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir. herkes için 489.489=239.121 adet okuyucaz (kişi başı 8000 falan düşüyür 30 kişi olursak bir kişi için ortalalm üç gün vericez kişi sayısı az olursa 5 gün verip okunacak sayıyı artıtabiliriz) yani bir hatim inşaaalah arif aslan ın bir konuşmasında İstanbul un fethinin olduğu bir gece de Akşemessittin ve müridleri beraber bu hatmi etmişler Rabbim kapalı kapılarımızı açsın zorlukları gidersin

Son düzenleme:
canım biraz daha bekliyicem kişi sayısı artsın diye şimdi kişibaşı 13 000 oluyor 5 gün okuma süresi verebiliriz biraz daha artsak iyi olur en az 25 kişi olsak iyi olur

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 7.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

YENİ LİSTEDE KİM OLMAK İSTER
BAŞLANGIÇ: 26 MART

yeni liste
1. Forever07
2 Nefs
3. B busenebenimsenem
4. nisamelek
5. HakimeHNMMM
6. Sealand
7. ALYAKAREN
8. gulfuren
9. D Debusi
10. Hannaz
11 denizinmavisi
12 K kartanem2
13 G guzbahar
14 asilzade02
15 evTik
16 A _ayse_80
17 femmepetal
18 guiding1

Senfonim canım bakk Ya Fettah Esmasını okuyacağız.
Sen de gelmek ister misin?
Duân için güzel bir esma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…