- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Canım hoşgeldin öncelikle. Rabbim senden de razı olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı bebeğin olur.hopppp uçarak geldimmmmm
s.a arkadaşlar yeni listeniz hayırlı mujdeli olsun inş
dualarınız kabul dilekleriniz gercek olur inş
NEFSEMM ALLAH razı olsun balım RABBİM kalbinden gecenleri melekler önüne sersin inşş
c.tesi yum toplanıyo çokk makbul oldu
RABBİM seni sevdiklerini bagışlasın inş
evinden neşe huzur saglık bereket hiç kaybolmasın
şimdi ne okuyacagız nasıl yapacagız bnada söyleyin
ya BİSMİLLAH
Ya Allahumme salli ala seyyidina muhammed.
diye başlayım hem size hem kendime okuyayım
RABBİM duysun feryatlarımızı ellerimizi boş cevirmesin
Merhaba canim kisi alimi devam ediyor mu? Beni de araniza alir misiniz :)KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 7.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
YENİ LİSTEDE KİM OLMAK İSTER
BAŞLANGIÇ: 26 MART
yeni liste
1.Forever07
2Nefs
3. B busenebenimsenem
4. @nisamelek
5. @HakimeHNMMM
6.Sealand
7. @ALYAKAREN
8. @gulfuren
9. @Debusi
10. @hannaz
11 @denizinmavisi
12 K kartanem2
13 G guzbahar
14 @asilzade02
15 @evTik
16 @_ayse_80
17 @femmepetal
18 @guiding1
19 GÜLTEN ANNE
20 @Sukasidesi32
21 @mhnds_
hb bacım hbCanım hoşgeldin öncelikle. Rabbim senden de razı olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı bebeğin olur.
Daha başlamadık nasipse yarın diyoruz. Sayımız çok olursa daha iyi olur diye. Dedigim gibi siramizi degistirelim.
Sealand canım benimle arkadasin sırasını değiştirebilir misin?
Kuzummm Güzbaharım bebeğim ben biliyorum seni keşke daha önce soyleseydin seve seve hiç düşünmeden kabul ederdim.
Kısmet bskk diğer arkadaşa ben teklif ettim.
Ama sana ekstra duâ edeceğim inan kii.
hay ALLAH razı olsun senden bacım içime su serptin sıranı vermkleBana uyar tatlım hiç sıkıntı yokİnşallah hayırlı haberlerini alırız
Selam ve dua ile
canım vla bende çokk sevindimm içim rahatladı canımsın yaa hakkını helal et emi balım
balım böregim sende hgMerhaba canim kisi alimi devam ediyor mu? Beni de araniza alir misiniz :)
hb bacım hbçok sevindim beni davet edip sıranı verdigin için RABBİMDE seni sevindirsin inş
güzel duan icin aminnn amin inş hepimiz icin
tm yarına kadar ben başka bi topikte duam var onu bitirim daha rahat okurum
tekara çokk tşk ederim canım
vla güzbahar isteyince acaba onamı versem sırayı dedim baktım forever07 var o vermeseydi ben vercektim onunda duaya çok ihtiyacı var
@güzbahar p.tesi sana yasin okyacagım inş bi aksilk çıkmazsa bnde c.tesi yum toplatacagım balım
yani sana yetişiyom p.tesiye toplarım kendimi sen transverdeyken ben yasinini amenüresulü ayetl kürsü okurum canım senin için
hay ALLAH razı olsun senden bacım içime su serptin sıranı vermkle
hamileymişsin RABBİM saglıcakla kolay dogumla hayırlı ömürle dünyaya getirtsin inş
hakkını helal et canım
Ne güzel dualar Allah razı olsun
helali hoş olsun nasip o kardeşimize imiş tatlım
Hayırlı sağlıklı bebiş haberlerinizi alalım inşallah
ve duanız varsa hayırla kabul görsün inşallah
canım vla bende çokk sevindimm içim rahatladı canımsın yaa hakkını helal et emi balım
balım böregim sende hg
Merhaba canim kisi alimi devam ediyor mu? Beni de araniza alir misiniz :)
hb bacım hbçok sevindim beni davet edip sıranı verdigin için RABBİMDE seni sevindirsin inş
vla güzbahar isteyince acaba onamı versem sırayı dedim baktım forever07 var o vermeseydi ben vercektim onunda duaya çok ihtiyacı var
@güzbahar p.tesi sana yasin okyacagım inş bi aksilk çıkmazsa bnde c.tesi yum toplatacagım balım
yani sana yetişiyom p.tesiye toplarım kendimi sen transverdeyken ben yasinini amenüresulü ayetl kürsü okurum canım senin için
hamileymişsin RABBİM saglıcakla kolay dogumla hayırlı ömürle dünyaya getirtsin inş
hakkını helal et canım
balım böregim sende hg
Hosbuldum tatlımHoşgeldin canım
Hosbuldum sekerimhb bacım hbçok sevindim beni davet edip sıranı verdigin için RABBİMDE seni sevindirsin inş
hakkını helal et canım
balım böregim sende hg
Evet canim katiliyorum insAllah :)Canım okuma yarın başlıyor diye biliyorum.Sealand isimli arkadaşımız şöyle yazmış dün bir arkadaş için, sanırım yeterince açıklayıcı olur:
"bir kişi için yaklaşık 8000 ya Fettah okuyoruz toplamda 239.121 oluyor her kişi için ayrı ayrı 239.121 adet okuyoruz. Geçen liste 30 kişilikti biraz azız şimdilik inşaalah artarız bu yüzden paylaşacağımız sayı 8000 den fazla olabilir ancak okunacak gün sayısını 4 ya da 5 gün olur"
Ayrıca rica ederim, katılıyor musun listeye sen de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?