Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Canım hoşgeldin öncelikle. Rabbim senden de razı olsun. Inşallah sağlıklı ve hayırlı bebeğin olur.
Daha başlamadık nasipse yarın diyoruz. Sayımız çok olursa daha iyi olur diye. Dedigim gibi siramizi degistirelim.
Sealand canım benimle arkadasin sırasını değiştirebilir misin?

Forever07 , Nefs siraniza talibim kizlar:) nasipse transferim pazartesi günü dualarinizla olsun isterim

Kuzummm Güzbaharım bebeğim ben biliyorum seni keşke daha önce soyleseydin seve seve hiç düşünmeden kabul ederdim.
Kısmet bskk diğer arkadaşa ben teklif ettim.
Ama sana ekstra duâ edeceğim inan kii.

Bana uyar tatlım hiç sıkıntı yok İnşallah hayırlı haberlerini alırız
Selam ve dua ile

Ohhh çok şükür çok sevindim mutlu oldum.
Ben sirami azapcicegine vermiştim.
G guzbahar için cok cok mutlu oldum.
Sen de bebeğini sağlıkla kucağına all arkadaşım.

Merhaba canim kisi alimi devam ediyor mu? Beni de araniza alir misiniz :)

hb bacım hb çok sevindim beni davet edip sıranı verdigin için RABBİMDE seni sevindirsin inş
güzel duan icin aminnn amin inş hepimiz icin

tm yarına kadar ben başka bi topikte duam var onu bitirim daha rahat okurum
tekara çokk tşk ederim canım
vla güzbahar isteyince acaba onamı versem sırayı dedim baktım forever07 var o vermeseydi ben vercektim onunda duaya çok ihtiyacı var
@güzbahar p.tesi sana yasin okyacagım inş bi aksilk çıkmazsa bnde c.tesi yum toplatacagım balım
yani sana yetişiyom p.tesiye toplarım kendimi sen transverdeyken ben yasinini amenüresulü ayetl kürsü okurum canım senin için

Bana uyar tatlım hiç sıkıntı yok İnşallah hayırlı haberlerini alırız
Selam ve dua ile
hay ALLAH razı olsun senden bacım içime su serptin sıranı vermkle
hamileymişsin RABBİM saglıcakla kolay dogumla hayırlı ömürle dünyaya getirtsin inş
hakkını helal et canım

Ohhh çok şükür çok sevindim mutlu oldum.
Ben sirami azapcicegine vermiştim.
G guzbahar için cok cok mutlu oldum.
Sen de bebeğini sağlıkla kucağına all arkadaşım.
canım vla bende çokk sevindimm içim rahatladı canımsın yaa hakkını helal et emi balım

Merhaba canim kisi alimi devam ediyor mu? Beni de araniza alir misiniz :)
balım böregim sende hg

Ne güzel dualar Allah razı olsun
helali hoş olsun ne hakkı, nasip o kardeşimize imiş tatlım
Hayırlı sağlıklı bebiş haberlerinizi alalım inşallah
ve duanız varsa hayırla kabul görsün inşallah

Rabbim hepimizin gönlünde olanı nasip etsin kuzumm.

Hosbuldum sekerim

Şimdi arkadaşlarım hergün bir kişiye 8.000 ya Fettah mı okuyoruz? Sonraki gün sıradaki arkadaşımıza mı geçiyoruz? Okuma usulü nasıldır? Bilmiyorum aydınlatır mısınız rica etsem? okumaya ne zaman başlanıyor?

Canım okuma yarın başlıyor diye biliyorum. Sealand isimli arkadaşımız şöyle yazmış dün bir arkadaş için, sanırım yeterince açıklayıcı olur:

"bir kişi için yaklaşık 8000 ya Fettah okuyoruz toplamda 239.121 oluyor her kişi için ayrı ayrı 239.121 adet okuyoruz. Geçen liste 30 kişilikti biraz azız şimdilik inşaalah artarız bu yüzden paylaşacağımız sayı 8000 den fazla olabilir ancak okunacak gün sayısını 4 ya da 5 gün olur"

Ayrıca rica ederim, katılıyor musun listeye sen de?

Evet canim katiliyorum insAllah :)

Sealand katılmayı düşünen arkadaşlarla toplam kaç olduk şimdi?

Bir de Cuma başlarız demiştin, bir önceki mesajda da bir arkadaşa o şekilde bilgi vermişsin ama liste başında 26 Mart olarak kalmış, kafa karışmasın, istersen tekrar düzenleyelim kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…