olur canım ismi ne ekliyim listeye
Canım duamızı Cuma günü başlatalım mı, ne dersin? O zamana kadar tamamlanırız diye düşünelim. 30u tamamlayamazsak da dediğin gibi rakamımız biraz daha fazla, okuma günümüz biraz daha az olur.[/
olur canım cuma günü başlayalım inşaalah
canım ya Fettah c.c. okumak daha efdal ama ya Fettah diye de okunurSelam arkadaslar,
Ya fettah şeklinde okuyacağız değil mi çünkü ya fettah c.c yazmışsınız birde celle calalühü anlamında sanırım, ayrıca allah ın isimleri arasındaki halinin el-fettah şeklinde olduunu gördüm, bu nedenle tam okuyacağım şekli ya fettah mı el fettah mı yoksa ya fettah celle celalühü mü , kusurabakmayın çok sordum.
canım bu arada aramızı katılacağın için çok mutlu oldun bazen paylaşımlarını okuyorum ve beğeniyorum olaylara bakışın çok hoşuma gidiyor(gizli takipçiben net anlayamadım
ilk kez katılacağım bir şey bilgi verirseniz ona göre katılabilirm
Hoş geldin canımBende olmak isterim.
azap_cicegi canım topigimiz burası.
Dediğim gibi zaman ile ilgili bir durum varsa sirami verebilirim.
canım bu arada aramızı katılacağın için çok mutlu oldun bazen paylaşımlarını okuyorum ve beğeniyorum olaylara bakışın çok hoşuma gidiyor(gizli takipçi) Rabbim bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin bana ve tüm isteyenlere de mutlu bir yuva da sağlıklı hayırlı çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin her üç günde bir ,bir kişi için yaklaşık 8000 ya Fettah okuyoruz toplamda 239.121 oluyor her kişi için ayrı ayrı 239.121 adet okuyoruz. Geçen liste 30 kişilikti biraz azız şimdilik inşaalah artarız bu yüzden paylaşacağımız sayı 8000 den fazla olabilir ancak okunacak gün sayısını 4 ya da 5 gün olur
Biliyorum canım o yüzden yazdım zaten.
O zaman seni etiketliyorum...
Bakk hatta eğer yakın zamanda ise tedavin ben ikinci sıradayım senle değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?