Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

aynı şeyi yazmışız

azap_cicegi dilek naptın canım merak ediyorum seni inşallah sorunsuz geçmiştir transfer benimde bu gün 11 gün oldu aşılama sonrası bekliyorum inşallah bu ay hayırlı haberler verenlere karışırız iyi haberlerle gel ses çıkmayınca aklım sizde kalıyor G guzbahar danda ses çıkmadı

Aaaa sende mi transfer yaptırdın canım....
Hadi Bismillahirrahmânirrahîm Rabbim hayırlı haberle gelmenizi nasip etsin....

Ben azap çiçeğine okuyorum,inşallah bitirecem, ama herkesin duasını mı okuyacam yoksa sadece azapçiçğeinşn mi?
canım liste yaklşlık 75 günlük bir liste üç günde bir kişiye 9200 (kişi başı)okuyoruz sonra sıradaki arkadaşa geçiyoruz ona da 9200 yani herkese 9200 okunacak sıra ile ve herkese okuman için üçer gün süre veriliyor üç günde bir yeni kişiye geçiyoruz yani her kişi için 9200 okuyacaksın sırasıyla azapçiçei bitince gülşaha okuyacaksın ona da 9200 okuyacaksın bu böyle devam edip gidecek.....

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz

güzbahar için eksikler:
16 femmepetal
17 guiding1
eksik:.14.000

2 @azapçiçeği için liste
SON OKUMA TARİHİ 31.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200

1. G guzbahar ........................................
2 azap_cicegi (DİLEK) .......................9200
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) ......
4 nisamelek (EDA)............................9200
5. HakimeHNMMM ............................
6. Sealand (SEDA)
7. ALYAKAREN (AYŞE)............9200
8. gulfuren ......................................
9. D Debusi (ŞEHBAL).................9200
10. denizinmavisi (SELİN).........9200
11. K kartanem2 (SULTAN) ...........9200
12. Forever07
13 asilzade02 9200......................9200
14 evTik (BURCU).....................9200
15 K krkr .........................................9200
16 femmepetal
17 guiding1
18 GÜLTEN ANNE ...........................
19 Tubdur32 ...........................
20 mhnds_
21 @kayacans ..................................
22 Nefs ..............................
23 saydin78 (SEVDA) ......................
24 zge83 .........................................
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:0
Dilek ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çoc

Dilek için okudum. Rabbim güzel sonuçlarla mucize haberiyle gelmesini nasip etsin ınşallah.

Kızlar ben transferimi oldum. Sorun yoktu o gün. Dün tansiyonum yükseldi şu anda sa yüksek gidiyor. Tansiyon hapı kullanmak zorunda kaldım. Sıkıntılarda oldu eşimin kızıyla ilgili. Dün akşam çok ağladım çok kasılmalar yaşadım. Herşey bitti gibi. Rabbim bilir diyecek lafım yok. 3 4 5 içinde okuyorum. Haber veremeyebilirim. Ekrana bakamıyorum midem bulaniyor. Hakkınızı helal edin

amin mevla tüm isteyenlere taddırsın aratmasın benimki tüp deil aşılama yapıldı canım bu gün 11.gündeyim
Canım okuyunca çok sevindim. Topicleri hiç okuyamıyorum aslında midem çok bulanıyor tansiyonum çok yüksek. Ama rabbim senin bu mesajını gösterdi. Yarın müjdeni alacağız ınşallah. Çok içimden geçti ve yazarken ezan okuyor. İnşallah rabbim sevindirecek.

Kızlar bana yazdığınız mesajlara cevap yazamıyorum. Moralim çok bozuk inanin. Anlatmaya kalsam Ağlıyorum. Anca sustum. Rabbim beni sizlerden ayirmasin ınşallah

Canim sabret skma canını olaylar neler bilmiyorum ama Rabbim senin için ne hayırlı ise onu sana versin inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış Rabbim yardmcn olsun

canım burada hepimiz dua kardeşiyiz....birimizin derdi hepimizi üzüyor...birimiz sevinince diğerleride mutlu oluyor..Rabbim sana ferahlık versin...dualarımdasın...kendini üzme lütfen...

canım hayırlısı neyde o olsun hakkımızda ALLAH RAZI OLSUN hepinizden sorunnun ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah iyiye gider ilaçlardanmı tansiyon düşüklüğü miğde bulatısı çünkü bendede durum aynı aşılamadan bu güne progestan 200 kullanıyorum sabah akşam ilk önce ağızdan aldım uçtum resmen heryer döndü konuşamadım bile acile yetiştirdiler şimdi vajinal alıyorum sersemim dışarı çıkamıyorum namazı oturarak kılıyorum okadar başım dönüyo ilaçtan öyle oluyormuş dr söyledi sonuç hayırlı olsunda razıyız bu durumlaara kendine iyi bak moralini yüksek tut kendini bırakınca ruhhsal çöküntüye uğruyor kendini kapatıyorsun dışarıya

şimdi gördüm sorunu canım tamamen sitresten sinirlerin geriliyor bu süreçte biraz kendini düşün mümkünse ailenin yanında geçir bu süreci böyle yapma sen yıpranıyorsun dünyanın hormonu vicudunda veerdiğin emeği düşün ağlayıp üzülüp hibe etme umursama kimseyi birazda bencil olacan bu durumda kimseden kimseye fayda yok eldeki yara duvardaki delik değerinde kendini düşün kolla gerisi yola girer ALLAH YARDIMCIN olsun eşinizin kızınada ALLAH HİDAYET versin oda bir anne olacak gelecekte

Yok okuma usulünü anladım yine de sabırla açıklamışsınız,teşekkür ederim.
Hani bi kaç kilinin isimleri ve niyet duaları yazıyor ya onları okuyarak mı niyet edicem diye sormak istemiştim.

Neyse ben azap_cicegi için okudum bitirdim çok şükür,Allah kabul etsin tez Zaman'da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…