Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Canım benim lütfen içini ferah tut.
Rabbime güven eğer olmayacak ise bile bir bildiği olduğu içindir.
En hayırlısını nasip etsin.
Sen teslim oll.
Bak Yaradan'ım ne güzellikler yaşatacak....
RABBİME güveniyorum zaten başka kimden isteyim
kimim varki
RABBİM inş yardım eder
RABBİME el actım ona yalvarıyorum inş ellerimi boş cevirmez bacımm
saol bacımmmmm

Kızlar kusura bakmayın ben uzun Zaman girmeyince bildirim de alamamışım
Beni tanıyanlar bilir aslında hiç aksatmam,Dua hala devam ediyor mu? 9200 ilk 3 arkadaş ve guzbahar için mi okunuyor? Geçmişe şöyle bi baktım anladığım bu kadar,başka bişey var mı? Sanırım yarın 9200 tamamlamamız gerekiyor,yetiştiremem ben

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz

KIZLAR İSTEYENLER İSMİNİ YAZSIN DUASINI DA YAZSIN LİSTENİN ALTINDA DUALAR DURSUN MÜSAİT OLANLAR İSMEN DE DUA EDER

1 G guzbahar için liste
SON OKUMA TARİHİ 28.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200

1. G guzbahar ........................................9200
2 azap_cicegi (DİLEK) .......................9200
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) ......9200
4 nisamelek (EDA)
5. HakimeHNMMM ............................9200
6. Sealand (SEDA)
7. ALYAKAREN (AYŞE)............ 9200
8. gulfuren ......................................9200
9. D Debusi (ŞEHBAL).................9200
10. denizinmavisi (SELİN)
11. K kartanem2 (SULTAN) ...........9200
12. Forever07
13 asilzade02 9200......................9200
14 evTik (BURCU)..................... 9200
15 K krkr .........................................9200+
16 femmepetal
17 guiding1
18 GÜLTEN ANNE ............................9200
19 @Sukasidesi32 ...........................9200
20 mhnds_
21 @kayacans ..................................9200
22 @NEFSSEMS..............................9200
23 saydin78 (SEVDA) ......................9200
24 zge83 .........................................9200
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:3350
G guzbahar ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

herkese ayrı 9200 okunuyor canım

KURALLAR

güzbahar için eksikler:
4 nisamelek (EDA)
12. Forever07
16 femmepetal
17 guiding1
20 mhnds_
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
eksik:70.171

2 @azapçiçeği için liste
SON OKUMA TARİHİ 31.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200

1. G guzbahar ........................................
2 azap_cicegi (DİLEK) .......................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) ......
4 nisamelek (EDA)
5. HakimeHNMMM ............................
6. Sealand (SEDA)
7. ALYAKAREN (AYŞE)............
8. gulfuren ......................................
9. D Debusi (ŞEHBAL).................
11. K kartanem2 (SULTAN) ...........
12. Forever07
13 asilzade02 9200......................
14 evTik (BURCU).....................
15 K krkr .........................................9200
16 femmepetal
17 guiding1
18 GÜLTEN ANNE ...........................
19 @Sukasidesi32 ...........................
20 mhnds_
21 @kayacans ..................................
22 @NEFSSEMS..............................
23 saydin78 (SEVDA) ......................
24 zge83 .........................................
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:0
Dilek ın duası:
Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

*Huzurlu yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

KURALLAR

güzbahar için eksikler:
12. Forever07
16 femmepetal
17 guiding1
20 mhnds_
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
eksik:61.000

2 @azapçiçeği için liste
SON OKUMA TARİHİ 31.03.2016 KİŞİ BAŞI:9200

1. G guzbahar ........................................
2 azap_cicegi (DİLEK) .......................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) ......
4 nisamelek (EDA)............................9200
5. HakimeHNMMM ............................
6. Sealand (SEDA)
7. ALYAKAREN (AYŞE)............
8. gulfuren ......................................
9. D Debusi (ŞEHBAL).................
11. K kartanem2 (SULTAN) ...........
12. Forever07
13 asilzade02 9200......................
14 evTik (BURCU).....................9200
15 K krkr .........................................9200
16 femmepetal
17 guiding1
18 GÜLTEN ANNE ...........................
19 @Sukasidesi32 ...........................
20 mhnds_
21 @kayacans ..................................
22 @NEFSSEMS..............................
23 saydin78 (SEVDA) ......................
24 zge83 .........................................
25 Hannaz
26 Senfonim (ZEYNEP)
kumbara:0
Dilek ın duası:

*Huzurlu yuva
*Evlat
*Eş ve çocuklar

demekki kalp kalbe karşı

@selanad canım benim biraz eksik oldu k.bkmayın 8600 okudum ALLAH kabul eder inş birdaki sefere tmmlarım inş olurmu??

Sealand canım güzbahar ve dilek için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
ALLAH razı olsun bacımm RABBİM gönlündekini önüne sersin inş bacım aminn

azap_cicegi dilek ablam için okudum Rabbim dualarını kabul etsin Sealand
dilek ablan senin canını yer yerrrrrrrrrrrr melegim benim
RABBİM benim için okuyan duaların için melekler sana zikir ceksin aminn desin senin muradlarını versin inş tez vakiket balımaa
evt aynı bacım güzbaharda transver oldu bu gün bnde yarın olacagım aynı şeyleri diledik RABBİM kabul eder inş

Sağol canım benim Allah senden de razı olsun Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşaAllah :)

Sealand azap_cicegi dilek için 10000 okudum fazlasını dileğin eksiğinin üstüne tamamlayabilirsin tatlım inşallah transferi hayırlı olur pozitif haberleri verir bize
ALLAH razı olsun balımm RABBİM benim için okuduklarınızı dilek gercekleri olarak önünüze sersin inşş
yaw bu gece hiç uyuyamadım ALLAHIM yardım etsin cümlemizee cümlemize inş
RABBİ yessir vela tuassir
RABBİ temmim bil hayr AMİN
saat 12.30 olurmı ki çok heyacnlıyım

ya çok özür dilerim bana link düşmedi benimde hiç haberim yoktu şimdi 900 tanemi okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…