Bacım Allah yar ve yardımcın olsun sımsıkı tutunsunlar Rabbim can versin kan versin onlara inş iyi haberlerini alırız korkma transfer sırasında kapat gözünü dua et Rabbim dualarını kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasınALLAH razı olsun balımm RABBİM benim için okuduklarınızı dilek gercekleri olarak önünüze sersin inşş
yaw bu gece hiç uyuyamadım ALLAHIM yardım etsin cümlemizee cümlemize inş
RABBİ yessir vela tuassir
RABBİ temmim bil hayr AMİN
saat 12.30 olurmı ki çok heyacnlıyım
aminn aminn inşBacım Allah yar ve yardımcın olsun sımsıkı tutunsunlar Rabbim can versin kan versin onlara inş iyi haberlerini alırız korkma transfer sırasında kapat gözünü dua et Rabbim dualarını kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın
Canim senin duanida yaptım Rabbim gonlundekini versin inşallahArkadaşlar bu da benim duam, sırada ben olduğum için öncesinde okumaya başlayan arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim.
Sealand , canım not alabilir misin bu şekilde?
Allah’ım, bu gam ancak işlediğim günahın karşılığıdır. Allah’ım sen noksan sıfatlardan münezzehsin! Zulümden, sitemden berîsin, temizsin; hiç suçsuz bir kişiye dert verir misin? Gam verir misin? Ben ne suç işledim ise sen affet ya rabbim. Bilirim ki sen tövbe edeni sana yakarıp yalvarıp yardım isteyen kullarını geri çevirmezsin.Benim ve buradaki tüm kardeşlerimin biz kullarının günahlarını affet, dualarını kabul et ya rabbim...
En ince işlerin tüm inceliklerini bilen Rabbim, sana Ya Latif adınla yalvarıyorum, YaVedud adınla, Ya Cami adınla yalvarıyorum bütün güzel isimlerinin hürmetine karşılıklı aşk ile, huzur ile birbirimizi seveceğimiz kulunla kalplerimizi birleştir, bizi birleştir Ya Rabbim. Bana onunla evlilik nasip et, senin yolunda çocuklarımız olsun, evimiz huzur dolsun, kahkaha dolsun, mutluluk dolsun, şükür dolsun, öyle ki evimize her seferinde heyecanla, mutlulukla, coşkuyla koşarak gidelim Ya Rabbim. Kalbimdeki kişi benim için hayırlı değilse, sen su gibi temiz ve hızlı bir şekilde karşıma hayırlı olan kulunu çıkar ya Rabbim. Bana bir işaret gönder Allah'ım. Yalnızlık sana mahsus büyük Allah’ım. Sen benim yalnızlığıma artık “o günler bitti ya kulum, artık yalnız değilsin” de. Sen beni bu dünyada da, ahirette de yalnız bırakma. Senin her şeye gücün yeter. Sana inandım sana sığındım. Kalpleri sevgiyle birleştiren sensin... Bizi de sevginle birleştir Allah’ım. Önümüzdeki engelleri kapalı kapıları Fettah adının hürmetine aç Allah’ım. Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Hakem, Ya Vekil. Sen Azizsin. Hakimsin. Her şeye Kadirsin. Günahlarımızı affet. Benim için, bizim için de ''Ol'' de. Peygamber efendimizin rüyasını gerçekleştirdiğin gibi, bana da, bizlere de büyüklüğünle gösterdiğin güzel rüyalarımızı gerçekleştir. Duamı ve burada sana el açan tüm kullarının dualarını Mucib adının hürmetine kabul et ya rabbim. “İyyâke na’budü ve iyyâke nesteîn”
(Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Sen’den yardım dileriz) Sana sonsuz şükürler olsun. AMİN.
Canim senin duanida yaptım Rabbim gonlundekini versin inşallah
Helal olsun canım ;*Allah'ım kabul etsin, Allah razı olsun, hakkını helal et canım.
tmm canım arkadan yetişirim bana bildirüm düşmedi haberm yoktuHer bir arkadaş için 9200 Ya Fettah okunuyor canım. 3 gün içinde okuyoruz.
Şimdi ikinci arkadaşa geçtik. Sen madem listedesin, mutlaka göz at bu topiğe.
Dün ikinci arkadaşa geçtik.
dilersen yardımcı olabilirim..Kızlar kusura bakmayın ben uzun Zaman girmeyince bildirim de alamamışım
Beni tanıyanlar bilir aslında hiç aksatmam,Dua hala devam ediyor mu? 9200 ilk 3 arkadaş ve guzbahar için mi okunuyor? Geçmişe şöyle bi baktım anladığım bu kadar,başka bişey var mı? Sanırım yarın 9200 tamamlamamız gerekiyor,yetiştiremem ben
canım sadece azap çiçeği dilek için 9200 okuycaksın ayın 31 ine kadar süren var ister 1 günde ister üç güne yay bizim acele etme sebebimiz bu gün azap çiçeğinin transferi vardı duası denk gelsin diye bir güne sığdırmaya çalıştık normalde bir kişiye üç günde okunuyor bütün liste üç güne sığarmıBen azap çiçeğine okuyorum,inşallah bitirecem, ama herkesin duasını mı okuyacam yoksa sadece azapçiçğeinşn mi?
Ben azap çiçeğine okuyorum,inşallah bitirecem, ama herkesin duasını mı okuyacam yoksa sadece azapçiçğeinşn mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?