Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Kpss 2016, canım Allah razı olsun. Yani annem ve ben 8600ar tane mi okumalıyız, onu mu anlıyorum?

Sealand canım, hakkını helal et kuzum. Emeğin çok. Utanıyorum valla sayfaya bakmaya ama sonlara doğru epey zorlanmaya başladım ben. Kusurlarımla bitiyor çok şükür. Allah yüzümü kara çıkarmasın. Ben bu haftasonu 23-24 ve 25'i tamamlarım inşallah. Annemi de bu şekilde not alırsan sevinirim. O zaten tam zamanında ilerliyor.

hatta 1.000 ,1.000 daha okudum 7.600 ,7.600 okuyun canım

Hannaz için okudum.
Rabbim kabul etsin. Sealand

Canım ben senin içinde 1.000 tane okumuştum ekledin mi onları ,şimdi biraz daha okurum
yok canım eklemedim görmedim ki

azap_cicegi canım şimdi 2.000 tane daha okudum, toplamda 3.000 okudum , kolay gelsin fırsat buldukça okurum daha
hay MAŞALLAHHH kıss nasıl okuyon RABBİM kalbinden gecenleri önünnüe sersin kızım ALLAH razı olsun MAŞALLAHH

azap_cicegi sana destek amaçlı 3.000 tane daha okudum yani toplam 6.000 tane. Allah kabul etsin
ALLAH razı olsun canım
şimdi nasıl olacak 4 binde ben okudum kafam karıştı canım yaa bi el atıver gari

200 daha okudum ozaman 9600 ediyo sanırsam degil mi?? yani bir kişiyi daha bitrdim kpss bacım senin yardımınla ne olur hakkını helal et

200 daha okudum ozaman 9600 ediyo sanırsam degil mi?? yani bir kişiyi daha bitrdim kpss bacım senin yardımınla ne olur hakkını helal et
amin.Canım tabi helal olsun ne demek yalnız 10.200 olmuş senin okuduklarınla toplam yani 600 fazla hatta 2.000 de ben vereyim 7.000 oku diğer arkadaşa

Sealand canım sende bizim için uğraşıyorsun ,pek giremiyosun yoğunsun sanırım. Sanada destek amaçlı 4.000 okudum ,hem teşekkür babında

amin.Canım tabi helal olsun ne demek yalnız 10.200 olmuş senin okuduklarınla toplam yani 600 fazla hatta 2.000 de ben vereyim 7.000 oku diğer arkadaşa
hm öylemi olmuş canım demk iyi hesaplıyamadım ben bu gün adet oldum nasıl olcak canım yaa adetim bitince devm ederim ancak hayıkrlısı ile bi bitrseydim kimsenin hakkı kalsın istemiyorum korkuyorum canım

23 zge83 içİn eksikler

1 G guzbahar .........................................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
17 GÜLTEN ANNE ..........................
18 @Sukasidesi32 ...........................

24 Hannaz içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 09.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600

1 G guzbahar .........................................
2 azap_cicegi (DİLEK) .......................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
4 nisamelek (EDA)............................9600
6. Sealand (SEDA)............................
7. ALYAKAREN (AYŞE)................
8. gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600 (25 için okudu)
10. denizinmavisi (SELİN).........9600
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
12. Forever07 ........................
13 evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
15 femmepetal ...........................9600
16 guiding1 .................................9600
17 GÜLTEN ANNE ..........................
18 @Sukasidesi32 ...........................
19 mhnds_ ...................................
20 Sahihuban ..................................
21 Nefs .............................9600
22 saydin78 (SEVDA) .....................9600
23 zge83 .........................................
24 Hannaz .....................................9600**
25 Senfonim (ZEYNEP)...........9600
26 Bisquits ..........9600**
kumbara 3500
hannaz ın duası Rabbim Hannazın eşi olan muhabbetini artır birbirine aşkla bağlansınlar Allah ın rızasını gözetecekleri bir yuvaları huzurlu mutlu bir yuva nasip et amin

*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…