azap_cicegi canım şimdi 2.000 tane daha okudum, toplamda 3.000 okudum , kolay gelsin fırsat buldukça okurum daha
Estafurullah canım kabul etme büyüklüğünü gösterdiğin için ben teşekkür ederim
hatta 1.000 ,1.000 daha okudum 7.600 ,7.600 okuyun canımKpss 2016, canım Allah razı olsun. Yani annem ve ben 8600ar tane mi okumalıyız, onu mu anlıyorum?
Sealand canım, hakkını helal et kuzum. Emeğin çok. Utanıyorum valla sayfaya bakmaya ama sonlara doğru epey zorlanmaya başladım ben. Kusurlarımla bitiyor çok şükür. Allah yüzümü kara çıkarmasın. Ben bu haftasonu 23-24 ve 25'i tamamlarım inşallah. Annemi de bu şekilde not alırsan sevinirim. O zaten tam zamanında ilerliyor.
hatta 1.000 ,1.000 daha okudum 7.600 ,7.600 okuyun canım
amin cümlemizin dileği olur inşaallah ,Allah kabul etsin, gönlündeki muradını önüne çıkarsın. Bu kadar yıpratma ama kendini.
22 saydin için eksik:6.100
23zge83 içİn eksikler
1 G guzbahar .........................................
2azap_cicegi (DİLEK) .......................(22 için de okumadı)
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
17 GÜLTEN ANNE ..........................
18 @Sukasidesi32 ...........................
20Sahihuban ..................................
24Hannaz içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 09.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600
2azap_cicegi (DİLEK) .......................
4nisamelek (EDA)............................9600
6.Sealand (SEDA)............................
7.ALYAKAREN (AYŞE)................
8.gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600 (25 için okudu)
10.denizinmavisi (SELİN).........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
12.Forever07 ........................
13evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
15femmepetal ...........................
16guiding1 .................................
19mhnds_ ...................................
21Nefs .............................
22saydin78 (SEVDA) .....................9600
23zge83 .........................................
24Hannaz .....................................9600**
25Senfonim (ZEYNEP)...........9600
26Bisquits ..........9600**
hannaz ın duası
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
yok canım eklemedim görmedim kiCanım ben senin içinde 1.000 tane okumuştum ekledin mi onları ,şimdi biraz daha okurum
hay MAŞALLAHHH kıss nasıl okuyon RABBİM kalbinden gecenleri önünnüe sersin kızım ALLAH razı olsun MAŞALLAHHazap_cicegi canım şimdi 2.000 tane daha okudum, toplamda 3.000 okudum , kolay gelsin fırsat buldukça okurum daha
ALLAH razı olsun canımazap_cicegi sana destek amaçlı 3.000 tane daha okudum yani toplam 6.000 tane. Allah kabul etsin
amin.Canım tabi helal olsun ne demek yalnız 10.200 olmuş senin okuduklarınla toplam yani 600 fazla200 daha okudum ozaman 9600 ediyo sanırsam degil mi?? yani bir kişiyi daha bitrdim kpss bacım senin yardımınla ne olur hakkını helal et
22 saydin için eksik:6.100
23zge83 içİn eksikler
2azap_cicegi (DİLEK) .......................(22 için de okumadı)
24Hannaz içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 09.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600
2azap_cicegi (DİLEK) .......................
4nisamelek (EDA)............................9600
6.Sealand (SEDA)............................
7.ALYAKAREN (AYŞE)................
8.gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600 (25 için okudu)
10.denizinmavisi (SELİN).........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
12.Forever07 ........................
13evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
15femmepetal ...........................
16guiding1 .................................
19mhnds_ ...................................
21Nefs .............................
22saydin78 (SEVDA) .....................9600
23zge83 .........................................
24Hannaz .....................................9600**
25Senfonim (ZEYNEP)...........9600
26Bisquits ..........9600**
hannaz ın duası
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
hm öylemi olmuş canım demk iyi hesaplıyamadım ben bu gün adet oldum nasıl olcak canım yaa adetim bitince devm ederim ancak hayıkrlısı ile bi bitrseydim kimsenin hakkı kalsın istemiyorum korkuyorum canımamin.Canım tabi helal olsun ne demek yalnız 10.200 olmuş senin okuduklarınla toplam yani 600 fazlahatta 2.000 de ben vereyim 7.000 oku diğer arkadaşa
cnm o zaman özge için de mi okudun enson 23,24. 25 ,26 olmak üzere 4 kişi kaldı okumadığın demiştim bir kişi daha okudum dediğin özge mi yani 23 mükızlarr bnada yardım edermisinz 1 kişie daha okdum bitrdim ALLAH kabul etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?