Cnm kusura bakmayın ben devam edemeyecegim cnm ben 1300 kere okudum o kudumu eksik olan listenizden düşün ama devam edemiyecem listeden al beni22serpil1818 listeye devam ediyor musun
benim duam çok kısa, bazen aklım şaşıyor nasıl dua edeceğimi
ben 3 yıldır bebek sahibi olmak için çırpınıyorum, tabi ki benden çok daha fazla bekleyenlerde var.
ama bu süre bile benim için o kadar fazla ki. bi kere geçen sene tam bugünlerde hamile kaldığımı öğrenmiştim ama bu mutluluk iki hafta kadar sürebildi, kaybettim sonra.
3 yıldır neredeyse hergünüm ağlayarak geçiyor, ameliyatlar aşılamalar...
bugünde adet günüm olmamak yine o mutlu haberi alabilmek için ağlıyorum yine.
ocak gibi tüp bebek denemeye karar verdik.
Rabbim benimle beraber isteyen dileyen kucağı boş, boynu bükük bekleyen herkese nasip etsin.
cennet kokusu dediği evlat kokusundan bizleri de mahrum bırakmasın.
peygamberlerimize verdiği bu sınavdan hayırlısıyla geçebilmeyi nasip etsin, isyan etmeden nasip etsin inşallah.
peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine, kabul olmasını beklediğimiz bütün dualarımız kabul buyrulsun. Aminn
vardı canm birkaç sayfa geride kaldu yeni arkadaşa geçtiğmiz için duayı ve kişiyi güncelledimCanim meryem arkadaşın duasi var miydi
Tamamdir canimvardı canm birkaç sayfa geride kaldu yeni arkadaşa geçtiğmiz için duayı ve kişiyi güncelledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?