- 18 Haziran 2015
- 4.576
- 45.468
- 708
Bu hafta ailevi sebeplerden dolayı okumalarım gecikebilir hatta haftaya kalabilir ama eksik bırakmam. şimdiden haber vereyim dedim.
okuduğun kadarını söyle canım çünkü eksikleri kapatmak için bazı arkadaşlar fazladan okumak zorunda kalıyor ya da eksik kapanmıyor okudugun kadarı haber verirsen iyi olur.Ben okuyorum cnm hepsini toplu bildirim yapacağım kusura bakmayın aksama oluyo ama okuyorum
Aslında onu düşündüm sayıyı artırmayı bu seferde fazla gelirse ve yine ayrılanlar olursa ve toparlanamazsak diye düşündüm ayrıca sayıya göre 11.400 fazladan okuyoruz çünkü 22 kişiyiz sonradan okuma sayısı artsın diye iki kişi aldım ona rağmen okumayanlar var süreyi zaten 3 günden 4 güne çıkardım inan eksikler için beklesek yine aksayacak okumayanlar olucak zamanında ben de ara vermeden günü gününe listeyi güncelliyorum beklesem eksikler kapansın diye süre çok uzayacak insanlar daha çok sıkılacak zaten uzun soluklu bir liste ben de şaşırdım ne yapacağımıSealand canım şuan okuduğumuz arkadaş bittikten sonra bir kaç gün sıradaki arkadaşı almayıp eksikleri hepberaber tamamlasak olmazmı acaba? Çoktandır okumayanlarıda listeden çıkartabilirsek sayıyı yükseltip bizler daha fazla okuyalım ki liste bitsin. Böyle birşey mümkünmü acaba?
O Off_off sealand ı okuduysan mesela alayım ya da sealand ve bisquits i okuduysan alayımokuduğun kadarını söyle canım çünkü eksikleri kapatmak için bazı arkadaşlar fazladan okumak zorunda kalıyor ya da eksik kapanmıyor okudugun kadarı haber verirsen iyi olur.
Aslında onu düşündüm sayıyı artırmayı bu seferde fazla gelirse ve yine ayrılanlar olursa ve toparlanamazsak diye düşündüm ayrıca sayıya göre 11.400 fazladan okuyoruz çünkü 22 kişiyiz sonradan okuma sayısı artsın diye iki kişi aldım ona rağmen okumayanlar var süreyi zaten 3 günden 4 güne çıkardım inan eksikler için beklesek yine aksayacak okumayanlar olucak zamanında ben de ara vermeden günü gününe listeyi güncelliyorum beklesem eksikler kapansın diye süre çok uzayacak insanlar daha çok sıkılacak zaten uzun soluklu bir liste ben de şaşırdım ne yapacağımı
Cnm ozaman ben bisquits için 11.40 okudum ona ala ama ben hepsine ayrı ayrı okumak istiyorum Allah razı olsun arkadaşlardan benim yerime okumuşlar ama ben hak geçmesin die yinede okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?