Helal olsun canim:) ne demek agzina sağlık senindevSelenofil için 11400 okudum. Rabbim kabul eder inşallah. hazal hakkını helal et canım geciktim bitirmekte.
inanki bunların hepsini biliyorum hatta başkalarına da söylüyorum ama insan kendine gelince karşı koyamıyor. bnde tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldım. herhalde kafamı ona ayarlayınca oldu demekki. ve şunu da diyorum hep hamile kalınca Rabbim ben isteyince vereceğim sen isteyince değil diyor bize. tabiki tüp bebekte vesile Allah nasip ederse oluyor.Ağlama ve sakın ümidini kaybetme . İşyerınde bır arkadasım vardı ona da hep söylerdım . Bakın süreklı bebek diye düşünüp süreklı ağladığınız sürekli stres ve beklentı ıcınde olduğunuz ıcın de olmayabilir . Rahat bırakın kendınızi.. Dua et Allah a dayan ama sabırlı ol . Normal hayatına devam et kafandaki takıntıdan kurtul lütfen. İş arkadasımın 5 yıl sonra çocuğu oldu . Ne kadar uğraştı ağladı stres yaptı her gun her yıl durmadan ...ve pes ettıgı ve oluruna bıraktıgı zaman doktorla kendıyle uğraşmadıgı zaman hamile kaldı.. Bol bol tövbe , şükür , Dua ...hepimiz Dua larımızın yanında tövbe ve şükür de çekmelıyız .. Nacizane tavsiyem ...
Rabbim senın de burada okuyan dileyen herkesın de gönlündekılerı hayırlara çevirip versın inşallah ...
aminnn hepimizin duaları kabul olur inşallah.mrym5579 için 11400 okudum. Rabbim kabul eder inşallah. Mrym 5579 çok iyi anlıyorum canım seni benim de 5. senem beklediğim. Bol dua , istiğfar ve şükür ve tabiki tevekkül... Rabbim hayırlısıyla dualarimiza kavuştursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?