amin canım inşallah.. Rabbim tez zamanda şifa versin annene ve tüm hastalara kmseyi sağlığıyla sevdiklerinin sağlığıyla sınamasınSelamlar tek tek isimlerinizi yazamıyorum.. Ama bütün yorumları okudum. İsimleriniz kalbimde Dualarımız hep bir..her Duam da sizlerde varsınız. Annem için okuyan herkesten Allah razı olsun. Rabbim size ve sevdiklerinize önce sağlık versin . Sağlığınızı daim etsin. Ondan sonra inşallah gönlünüzde ne muradınız varsa hayırlara çevirip versin.
Kendim için ( Annem için okudum ) Sıradaki arkadaşa başlıyorum inşallah.Sealand
Annem yeni bir ilaç tedavisine başlayacak formları doldurduk. Ankara ya gidecekmış. Ikı haftayı bulur dedi doktor. Ondan sonra başlıyoruz tedaviye . Allah ım inşallah kolaylıkla ve iyi sonuçlarla bitirmemizi sağlar ve kurtuluruz bu hastalıktan. Yine eskisi gibi iyi oluruz inşallah. Şifa Allahtandır...
Rabbim anneme ve tüm hastalara şifa versin inşallah...
Dua ile... iyiki varsınız Allah razı olsun
evet canımsegazel için 13.285 degilmi?
hayır canım 13.285 şer okuyoruz sıradaki arkadaş içinşimdi ben 7 gün içinde 22.000 ya fettah çekicem dogrumu listeden birinemi yoksa herkesemi benim ismim türkan kızı şeyma isimle yaparsak daha makbul olur bence ben inşallah yarın başlarım okuya bilirsem daha fazla yaparım inşallah
şimdi hepimiz 13.285 7 ğün içindehayır canım 13.285 şer okuyoruz sıradaki arkadaş için
evet canımşimdi hepimiz 13.285 7 ğün içindesegazel içimnmi niyetlenip okuyoz kusura bakma yeniyim ondan canım
Başlayabilirsin canımsegazel için 13.500 okudum ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN (AMİN)şimdi sıradaki arkadaş için bekliycemmi yoksa musait olunca başlıyayımmı
Allah razi olsun canim. Agzina saglik.stanki 13.600 okudum Allah kabül etsin tam bitirdim yazayımdiye sayfaya girdim duanı gördüm ve okudum niyetimide ekleyip amin dedim ALLAH EN KISA ZAMANDA BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL ETSİN kızlar bu arada dua etmeden önce 3 kez YA ERHAMER RAHİMİN dedikten sonra dua ederseni ALLAH bir melwk görevlendirip kulum benden ne ister diye buyurur ve duayı hemen kabul buyurur inşallah
Kizlar sira bende, okumaya erken baslayan olursa diye duami paylasmak istedim.
Allah'ım hakkimizda her zaman hayirli olani yasamayi nasip etsin. Bana ve tüm hamilelere kolay bir dogum nasip etsin, sağlikli bir șekilde yavrumu kucağima alayim insallah. Rabbim evlatlarimizin hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin. Evlat acisi göstermesin. İbadetlerimizi hakkiyla yerine getirebilmeyi nasip etsin, anneme namaz kilma șevki versin inşallah. Eșimden ben raziyim, Allah'ım da razı olsun. Allah bașımızdan eksik etmesin.
Bu konuda birlikte Allah ismi zikrettigimiz dua kardesleriminde hayirli dualarini kabul etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?