Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Selamlar tek tek isimlerinizi yazamıyorum.. Ama bütün yorumları okudum. İsimleriniz kalbimde Dualarımız hep bir..her Duam da sizlerde varsınız. Annem için okuyan herkesten Allah razı olsun. Rabbim size ve sevdiklerinize önce sağlık versin . Sağlığınızı daim etsin. Ondan sonra inşallah gönlünüzde ne muradınız varsa hayırlara çevirip versin.
Kendim için ( Annem için okudum ) Sıradaki arkadaşa başlıyorum inşallah. Sealand
Annem yeni bir ilaç tedavisine başlayacak formları doldurduk. Ankara ya gidecekmış. Ikı haftayı bulur dedi doktor. Ondan sonra başlıyoruz tedaviye . Allah ım inşallah kolaylıkla ve iyi sonuçlarla bitirmemizi sağlar ve kurtuluruz bu hastalıktan. Yine eskisi gibi iyi oluruz inşallah. Şifa Allahtandır...
Rabbim anneme ve tüm hastalara şifa versin inşallah...
Dua ile... iyiki varsınız Allah razı olsun

amin canım inşallah.. Rabbim tez zamanda şifa versin annene ve tüm hastalara kmseyi sağlığıyla sevdiklerinin sağlığıyla sınamasın

Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

Senfonim için eksikler:
3. vkt ......................
7. Eeelma ...............
11. Bisquits ...............

8 segazel için liste 20.03 2017 - 27.o3.2017 kişibaşı :13.285

1. kaptinn (@hedef52 ).................
2. @Hazal .......................
4. 3 3gunlukdunya ......
5. Sealand ..............
6. 0 09mami ..............
8. Senfonim ............
9. segazel ...........
10. stanki ..........
12. hmbg ...........
13. demlikbardakcay ...
14. O Ovagaribi ..
15. @Gybkc....
16. jasmina ....
17. wagen
18. yediverenim

kumbara:128.683
segazel nın duası:
Ya Rabbim sen her şeyi gören duyan bilensin. Kullarının içini dışını bilen sensin. Allahım sen her şeye gücü yeten lütuf ve kerem sahibisin biz de yalnız sana sığındık sana güvedik, bize medet yalnız sendendir.
Her türlü zorluğu açan ve kolaylaştıran Ya Fettah ailemin ve benim her türlü sıkıntımızı gider, bizleri tez zamanda feraha erdir, açılmaz gibi görünen her türlü hayır kapılarını aç.
Girdiğim sınavlardan yüksek puanlar almayı, hayırlısıyla istediğim üniversiteden kadro almayı nasip et.
Gönül muradımızdaki kapalılıkları tez zamanda aç. Sen gönlümdeki kişi ile tez vakitte hayırlısıyla ve engelsiz biçimde bir araya gelmeyi nasip et.
Sen benimle birlikte dua eden tüm kardeşlerimin, arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, en hayırlı biçimde dileklerimizi önümüze ser. Amin

hayır canım 13.285 şer okuyoruz sıradaki arkadaş için

Kurallar
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

Senfonim için eksikler:

4. 3 3gunlukdunya ......
8. Senfonim ............
9. segazel ...........
10. stanki ..........
12. hmbg ...........
13. demlikbardakcay ...
14. O Ovagaribi ..
15. @Gybkc....
16. jasmina ....
17. wagen
18. yediverenim

segazel nın duası:
Ya Rabbim sen her şeyi gören duyan bilensin. Kullarının içini dışını bilen sensin. Allahım sen her şeye gücü yeten lütuf ve kerem sahibisin biz de yalnız sana sığındık sana güvedik, bize medet yalnız sendendir.
Her türlü zorluğu açan ve kolaylaştıran Ya Fettah ailemin ve benim her türlü sıkıntımızı gider, bizleri tez zamanda feraha erdir, açılmaz gibi görünen her türlü hayır kapılarını aç.
Girdiğim sınavlardan yüksek puanlar almayı, hayırlısıyla istediğim üniversiteden kadro almayı nasip et.
Gönül muradımızdaki kapalılıkları tez zamanda aç. Sen gönlümdeki kişi ile tez vakitte hayırlısıyla ve engelsiz biçimde bir araya gelmeyi nasip et.
Sen benimle birlikte dua eden tüm kardeşlerimin, arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, en hayırlı biçimde dileklerimizi önümüze ser. Amin

kızlar bişy sorcamya dahası büğün başımdan geçen bi olayı anlatca bende kist var ve çocuğum olmuyu neyse ben büğün için randüvü almıştım ve gittim ama bi arkadaşım evden çıkmadan önce yasin oku dedi işin rasgider bende sabah namazını kıldım yasin okuyup çıktım ama ne hikmetse herşeyim ters gitti doktor muane bile etmedi yani başıma birsürü şey geldi ve buğün çok ağladım ya acaba yanlışmı dua ettim yada böylesimi hayırlıydı kafam çok karışık ama bence bi hayır vardı çümkü ALLAH duaları çokça kabul eden dir nacizane sıkıntımı siz kardeşlerime sormak istedim hiç kimseylw burda yazışdığım kadar konuşup rahatlayamıyom yorumlarınozı bekliyom iyki varsınız

segazel için 13.500 okudum ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN (AMİN)şimdi sıradaki arkadaş için bekliycemmi yoksa musait olunca başlıyayımmı

Kurallar

Senfonim için eksikler:

4. 3 3gunlukdunya ......
8. Senfonim ............
9. segazel ...........
10. stanki ..........13.285
12. hmbg ...........13.285
13. demlikbardakcay ...
14. O Ovagaribi ..
15. @Gybkc....
16. jasmina ....
17. wagen ..........13.285
18. yediverenim

segazel nın duası:

Kizlar sira bende, okumaya erken baslayan olursa diye duami paylasmak istedim.

Allah'ım hakkimizda her zaman hayirli olani yasamayi nasip etsin. Bana ve tüm hamilelere kolay bir dogum nasip etsin, sağlikli bir șekilde yavrumu kucağima alayim insallah. Rabbim evlatlarimizin hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin. Evlat acisi göstermesin. İbadetlerimizi hakkiyla yerine getirebilmeyi nasip etsin, anneme namaz kilma șevki versin inşallah. Eșimden ben raziyim, Allah'ım da razı olsun. Allah bașımızdan eksik etmesin.

Bu konuda birlikte Allah ismi zikrettigimiz dua kardesleriminde hayirli dualarini kabul etsin rabbim.

stanki 13.600 okudum Allah kabül etsin tam bitirdim yazayımdiye sayfaya girdim duanı gördüm ve okudum niyetimide ekleyip amin dedim ALLAH EN KISA ZAMANDA BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL ETSİN kızlar bu arada dua etmeden önce 3 kez YA ERHAMER RAHİMİN dedikten sonra dua ederseni ALLAH bir melwk görevlendirip kulum benden ne ister diye buyurur ve duayı hemen kabul buyurur inşallah

Allah razi olsun canim. Agzina saglik.

Sealand okudum canım stanki için . stanki canım Rabbim dualarını kabul etsin inşaAllah cennetkokulu kuzuna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…