Saol kuzum Allah razı olsun
Kızlar hazalı alıp gün sayısını okunacak sayı azalacağı için 10 dan 7 ye mi indiriyim eskisi gibi yoksa liste daha da uzamasın mı hazal ı almayayım mı Ancak Hazal gelirse ve gün sayısı azalırsa yine aynı hesap olur aynı gün sayısında bitiririz tüm listeyi sizin oylarınıza sunuyorumCanım bende gelebilir miyim
benden yana sorun yok gelebilir. Gün sayisi 10 gün kalsin ama. Ben Greenlitona basladim ama henüz yarilayamadim bile. Kumbarami kullansak:))Kızlar hazalı alıp gün sayısını okunacak sayı azalacağı için 10 dan 7 ye mi indiriyim eskisi gibi yoksa liste daha da uzamasın mı hazal ı almayayım mı Ancak Hazal gelirse ve gün sayısı azalırsa yine aynı hesap olur aynı gün sayısında bitiririz tüm listeyi sizin oylarınıza sunuyorum
1.HAYALET CASPER
2. G Greeneliton ..................
3.Sealand ................
4.aquarius24
5.umut-16
6.Senfonim ...............
7.wagen
8.demlikbardakcay ...............
9 E EEEliffffffffff ...................
O zaman böyle devam edelimbenden yana sorun yok gelebilir. Gün sayisi 10 gün kalsin ama. Ben Greenlitona basladim ama henüz yarilayamadim bile. Kumbarami kullansak:))
Yok canım est ne kusuru:)O zaman böyle devam edelimSelenofil cım kusura bakma günsayısı uzayacak bir daha ki listeye alayım inşaalah Çünkü liste uzarsa insanlar daha da sıkılabilir okunacak sayı çok çünkü
Ben kendimi bitirdim bugün bitti cnmKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 10 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 24.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
Greeneliton için eksikler
1.HAYALET CASPER
4.aquarius24
Sealand için liste 21.06 2017 - 29.06.2017 kişibaşı :26.570
1.HAYALET CASPER
3.Sealand ................
4.aquarius24
5.umut-16
7.wagen ..................
8.demlikbardakcay ................
9 E EEEliffffffffff ...................
kumbara 215.570
Sealand duası:
Bismillahirrahmanirrahim
“Sübhnae Rabbiyel aliyyil a’lal vehhab.”
Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed,
Rabbim verdiğin nimetlere binlerce şükürler olsun,Vehhabsın sen karşılıksız verensin Fettahsın tüm kapıları açansın,Vedudsun gönülleri birbirine ısıtansın, günahlarımızı hatalarımızı bağışla ,nimetlerini eksiltme artır ,dünya ve ahirette iyilikler ve güzellikler ver .Bizi doğru yola ilet ve doğru yoldan ayırma ,bildiğimiz bilmediğimiz tehlikelerden bizi koru sana hakkıyla kul olmayı Peygamberimize iyi bir ümmet olmayı nasip et,cennetini nasip et .Yakın zamanda birbirimize aşkla bağlanacağımız birbirimize saygı duyacağımız sevip sevileceğimiz huzurlu mutlu bir yuva, iki dünya da da cenneti yaşatacak dünyalığım ve ahiretliğim olacak ahlaklı karakterli imanlı özençli kazançlı kültürlü bir eş ve sağlıklı ahlaklı vatana millete faydalı evlatlar ver Tüm sebeplerin üstünde sen varsın Rabbim yanlız senden isterim duamı ve tüm arkadaşlarımın da dualarını kabul buyur . AMİN
Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?