ALDIM hepsini okuyunca söylerim cnmYa Rabbe'l-âlemin, sen büyüksün sen herseye Kadir'sin bizleri bagisla günahlarimizi affeyle. Ya Fettah isminin faziletine inandik güvendik, isminle sana dua ediyoruz bizleri yalnizca sana muhtac eyle, hayirli kapilarini ac ya rabbi. Es isteyen arkadaslarima hayirli es, Evlat isteyen arkadaslarima hayirli evlat nasip et, duama yardimci olan arkadaslarimin gönlündeki muradlarina kavustur, dualarini kabul eyle. Fettah isminin hürmetine esimle banada hayirli kapilar ac Allah'im, istedigimiz gibi ev sahibi olalim, borclarimizi ödemekte kolaylik ver, islerimizi kolaylastir. Hakkimizda hayirli olani biz bilmeyiz sen bilirsin Ya Âlim, gönlümüze hayirli olani istet. Esim egitimini basariyla tamamlasin bizlere hayir ve bereket ihsan et. Esime de bana da 5 vakit namaz kilmayi nasip et Ya Rabbel-alemin, evladimi salih kullarindan eyle. Anneme Babama Kardeslerime saglik sihhat ver Allahim. Sen yoktan var edensin, dualarimizi geri cevirme Ya Râb, Amin.
Cnm listeye yeni alim yapamıyoruz bu liste bitince alıyım seni inşaallahBen de katılmak isterim. Ama nasıl devam ediyor anlamadım, yardımcı olur musunuz
Allah yardımcın olsun canım ancak liste alıma kapalı bu liste bitince bir daha ki listeye alırım inşaalah seniİyi geceler arkadaşlar bende dua grubumuza katılmak isterim sıkıntı olmazsa bende ikinci kez anne olmak için sizden dua etmenizi isterim eylul ayda tüp bebek olacak inşallah yer gök dua ile eğer bi grubunuz varsa watsap GB benide alırsanız aranıza çok memnun olurum
Amin cnm Allah razı olsun Allah hepimizin isteklerimizi kabul etsin..Sealand canım senin için 26 570 ya Fettah (c c) çektim Rabbim gönlünden geçeni kaderine razı eylesin kaderinde olanıda gönlüne razı kılsın hakkında hakkımızda hayırlısını nasib etsin sıradaki arkadaş a başlıyom inşallah
daha duamı yazmadıydım :)Benumut-16 icin bugün basliyorum. Kendimi bitirdim sayilir bin eksigim kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?