- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
olur cnm fazla okuyan arkadaşlardan alırım sen de müsait olduğun vakit tamamlarsın kumbara yaparızSealand canim ben hala greeneliton'dayim 20570 okudum 6bin eksigim var. Senin siranada geciktim baya. Kumbarayi hangi durumlarda kullaniyoruz? 6bin eksigi ordan alsakta sana baslasam olmazmi?
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsinG Greeneliton 30.000
Sealand 30.000
toplamda 60.000 okudum.
Sealand canım duanı yeni okudum. Sadece okumanı bitirmiştim. Kısmet olursa bugün bir Fetih süresi okuycam duana , dualarımıza..İnşallah Allah ım gönlümüzdekileri hayırlarla kabul etsin.
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsinSealand . Kumbara icin 8 bin okudum
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsinSealand için 26 570 okudum
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsinSealand icin 26570 okudum
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsinSealand . Kumbara icin 8 bin okudum
Amin ecmain canımcımAllah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin
Allah razı olsun cnm Rabbim dualarımızı kabul etsinSealand canim senin için okudum
Ya Rabbe'l-âlemin, sen büyüksün sen herseye Kadir'sin bizleri bagisla günahlarimizi affeyle. Ya Fettah isminin faziletine inandik güvendik, isminle sana dua ediyoruz bizleri yalnizca sana muhtac eyle, hayirli kapilarini ac ya rabbi. Es isteyen arkadaslarima hayirli es, Evlat isteyen arkadaslarima hayirli evlat nasip et, duama yardimci olan arkadaslarimin gönlündeki muradlarina kavustur, dualarini kabul eyle. Fettah isminin hürmetine esimle banada hayirli kapilar ac Allah'im, istedigimiz gibi ev sahibi olalim, borclarimizi ödemekte kolaylik ver, islerimizi kolaylastir. Hakkimizda hayirli olani biz bilmeyiz sen bilirsin Ya Âlim, gönlümüze hayirli olani istet. Esim egitimini basariyla tamamlasin bizlere hayir ve bereket ihsan et. Esime de bana da 5 vakit namaz kilmayi nasip et Ya Rabbel-alemin, evladimi salih kullarindan eyle. Anneme Babama Kardeslerime saglik sihhat ver Allahim. Sen yoktan var edensin, dualarimizi geri cevirme Ya Râb, Amin.aquarius24 duanı atabilir misin cnm sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?