Zeynep : Rabbim sana Ya Şafi Ya Kaviyy Ya Rahman Ya Rahim Ya Kadir adınla yalvarıyorum. Bütün güzel isimlerinin , yarattıklarının , büyüklüğünün hürmetine Anneme ve tüm hastalara şifa ver Rabbim. Senin herşeye gücün yeter..Sana inandık sana sığındık. Yalnız senden yardım dileriz.
En ince işlerin tüm inceliklerini bilen Rabbim , Sana Ya Fettah adınla Ya Latif adınla yalvarıyorum , Ya Vedud adınla Ya Cami adınla yalvarıyorum bütün güzel isimlerinin hürmetine Kalplerimizi ve bizi seninde razı olacağın güzel bir insanla birleştir. Dua kardeşime ve isteyen tüm kardeşlerime Hayırlı bir evlilik nasip et. . ..Önümüzdeki engelleri kapalı kapıları Fettah adının hürmetine aç..Ya Rahman , Ya Rahim , Ya Hakem , Ya Vekil..Sen Azizsin..Hakimsin..Herşeye Kadirsin..Bildiğimiz veya bilmediğimiz tüm günahlarımızı affet .Bizim için de '' Ol '' de..Peygamber efendimizin rüyasını gerçekleştirdiğin gibi ,Bizlere de büyüklüğünle gösterdiğin güzel rüyalarımızı gerçekleştir.Bütün güzel isimlerının hürmetıne Anneme Aileme ve buradakı herkese ve Ailesıne sağlık sıhhat ver yarabbim. Annemin sonucu iyi çıksın.Ya Şafi Şafi ya Şafi..Dua mı ve burada sana el açan tüm kullarının dua larını Mucib adının hürmetine kabul et yarabbim. Darda kalanlara borçlulara yardım et. Bizi doğru yoldan ayırma , şeytana uydurtma. Cehennem azabından koru yarabbim. “İyyâke na’budü ve iyyâke nesteîn”
(Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Sen’den yardım dileriz) AMİN