Tamam canım listeyi hazirlayinca seni de listeye alicam inşallahalım varsa yenı lısteye gırebılırmıyım?
Tamam canım duzelticemCnm ben katilmayayim diye yazmistim ama grup aktif msj cok belki gormemissindir liste baslayacagi zaman silersin beni (sayi yuksek baska duamda var yetisemem belki hakka girmek istemiyorum)
19. Da ya da 18. De haber vericem ama cekmeye başla yabilirsin simdidenArkadaşlar ne zaman başlayacak acaba ? Bilen biri söyleyebilir mi ?
18 ya da 19. Da başlayacak 20 kişi olursak 12.000 dusecek her kisi icin her seferinde 12.000 okunacak yani bir kisiye toplamda 489.489 yani 200 bin kusur okunacak ortalama 3-4 sure vererek ancak kisi sayisi 20 den fazla olursa sayı ve okuma sayisi düşecek simdi liste sekilleniyor yarin aksama doğru liste kapatilirsa yatindan sonra başlarız inşallahSealand ne zaman başlayacağız ve nasıl olacak açıkça yazar mısın sana zahmet
yarın eski liste bitiyor canım yarın akşam başlarız inşaalah sen çekmeye başla canım liste şekillenmeye başladı yarın listeyi kapatırızSealand yarın mi başlıyor liste
Cok güzel hayırlı olsun listemiz ilk arkadaşın niyetinide alsakYeni
YA FETTAH HATMİ 489.489=239.121 (Büyük ebced değeri)
*Katılamak isteyenler ismini yazdırabilir.
*Ancak her kişiye okuma ortalama 4 gün olucak.Kişi başı okuma 20 kişi olunduğunda her kişi için her okumada 12.000 düşüyor idi.
*Okunacak değer çok olduğundan listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok ve zamamnında bildirim yapılmalı
YENİ LİSTE:
1 @_Simurg_
2 B belgeseller
3nacis--
4tubatesbih
5damla_22
6 S Selcenay
7ecrin87
8 E elif003
9 @Ilaymilya
10 G guzbahar
11 D Debusi
12whiterose00
13GURBET KUSU
14denizinmavisi
15 @selince3
16Sealand
17nisamelek
18Senfonim
19ALYAKAREN
20tolin
21 E elif003
tamam canım kişi sayısı artarsa sana haber vereyim birçok topiktesin ve birçok topiği de yönetiyorsun Allah kolaylık versinSealand canım 12.000 yetiştiremem sanırım çok istiyorum ama zikirmatik elimde dolanmam lazım
aylin seni iki kez yazdım mesajını ama çekmede zorlanırsan bir sileyim birini canımCok güzel hayırlı olsun listemiz ilk arkadaşın niyetinide alsak
Yok cekerim abdes zor oluyordu ben icin her dutumda okuya bilmek kolay ben safiyim elim eşime degse abdes gidiyor diye zor oluyor du baska dualar ama bunda sikinti yok bunda ilki yarilandi bile sabah ezanı sonrasi yatmiyorum yatarsam gec kalırız diye oo arada bile yarilarim inşallahaylin seni iki kez yazdım mesajını ama çekmede zorlanırsan bir sileyim birini canım
Yok cekerim abdes zor oluyordu ben icin her dutumda okuya bilmek kolay ben safiyim elim eşime degse abdes gidiyor diye zor oluyor du baska dualar ama bunda sikinti yok bunda ilki yarilandi bile sabah ezanı sonrasi yatmiyorum yatarsam gec kalırız diye oo arada bile yarilarim inşallah
tamam canım Allah razı olsunBen listeyi kopyaliyorum bir aksilik olur bildirim yapamazsam eksik saymayin ben inşallah hep tamamlarim burasa KKTC de bir köy bazen net gidiyor ilgisizler 3.4gun yapmıyorlar ama inşallah olmaz ben okuyabilirim
Allah sendende razi olsun böyle bir ise vesile olduğun içintamam canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?