Hacettepe Hastanesinde burun estetiği olan var mı Acil!

Rozegl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
212
87
48
26
Burnumda deviasyon var ve kış aylarında nefes alamıyorum.Hacettepe hastanesi plastik cerrahiye randevu aldım fakat doktor adı yazmıyordu.Hacettepede burun estetiği olan varsa bilgilendirebilir mi?

YouTube bakabilirsin Hacettepe üniversitesinde burun estetiği yaptırmış ve süreci anlatmış bir kadın vardı. Youtube yazarsan çıkar büyük ihtimalle

YouTube bakabilirsin Hacettepe üniversitesinde burun estetiği yaptırmış ve süreci anlatmış bir kadın vardı. Youtube yazarsan çıkar büyük ihtimalle
Evet gördüm,burnu çok hoşuma gitti estetik olduğu doktora bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım çünkü burnumda deviasyon var.Cevabınız için teşekkür ederim.

Burnumda deviasyon var ve kış aylarında nefes alamıyorum.Hacettepe hastanesi plastik cerrahiye randevu aldım fakat doktor adı yazmıyordu.Hacettepede burun estetiği olan varsa bilgilendirebilir mi?
Randevuyu hastaneyi arayarak mı aldınız?ben de YouTube’da izledim hacettepede estetik olan kadını ve çok da güzel olmuş zannımca. Doktoru Arda Küçükgüven

Randevuyu hastaneyi arayarak mı aldınız?ben de YouTube’da izledim hacettepede estetik olan kadını ve çok da güzel olmuş zannımca. Doktoru Arda Küçükgüven
Rastgele ramdevu verdiler herhangi bir doktor adı falan yoktu.

Aynen dediğiniz gibi görmüş olurduk.Belki ameliyat yapacağı hastalara gösteriyordur diye tahmin ediyorum.

Anladım teşekkür ederim. Doktor instagramında da yaptığı ameliyatları paylaşsa farklı tip burunlarda ne yaptığını görmüş olurduk.
Aynen dediğiniz gibi görmüş olurduk.Belki ameliyat yapacağı hastalara gösteriyordur diye tahmin ediyorum.

Merhaba ameliyat oldunuz mu çok merak ediyorum ben de aynı doktora gitmeyi düşünüyorum lütfen bilgilendirin beni

Merhaba ben de de deviasyon var hacettepe doktor ardaya yapmayı düşünüyorum siz ameliyat oldunuz mu detaylıca bilgilendirebilir misiniz

Merhaba ben de de deviasyon var hacettepe doktor ardaya yapmayı düşünüyorum siz ameliyat oldunuz mu detaylıca bilgilendirebilir misiniz
Ben Arda Beye olmayacağım Efe Beye olacağım ama şuan pandemiden dolayı ameliyatlar tekrar durdurulmuş.Arda Beyi çok övdüklerini duydum.

Back
X