Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gördüm,burnu çok hoşuma gitti estetik olduğu doktora bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım çünkü burnumda deviasyon var.Cevabınız için teşekkür ederim.YouTube bakabilirsin Hacettepe üniversitesinde burun estetiği yaptırmış ve süreci anlatmış bir kadın vardı. Youtube yazarsan çıkar büyük ihtimalle
Rica ederim :)Evet gördüm,burnu çok hoşuma gitti estetik olduğu doktora bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım çünkü burnumda deviasyon var.Cevabınız için teşekkür ederim.
Randevuyu hastaneyi arayarak mı aldınız?ben de YouTube’da izledim hacettepede estetik olan kadını ve çok da güzel olmuş zannımca. Doktoru Arda KüçükgüvenBurnumda deviasyon var ve kış aylarında nefes alamıyorum.Hacettepe hastanesi plastik cerrahiye randevu aldım fakat doktor adı yazmıyordu.Hacettepede burun estetiği olan varsa bilgilendirebilir mi?
Rastgele ramdevu verdiler herhangi bir doktor adı falan yoktu.Randevuyu hastaneyi arayarak mı aldınız?ben de YouTube’da izledim hacettepede estetik olan kadını ve çok da güzel olmuş zannımca. Doktoru Arda Küçükgüven
Aynen dediğiniz gibi görmüş olurduk.Belki ameliyat yapacağı hastalara gösteriyordur diye tahmin ediyorum.Anladım teşekkür ederim. Doktor instagramında da yaptığı ameliyatları paylaşsa farklı tip burunlarda ne yaptığını görmüş olurduk.
Ben Arda Beye olmayacağım Efe Beye olacağım ama şuan pandemiden dolayı ameliyatlar tekrar durdurulmuş.Arda Beyi çok övdüklerini duydum.Merhaba ben de de deviasyon var hacettepe doktor ardaya yapmayı düşünüyorum siz ameliyat oldunuz mu detaylıca bilgilendirebilir misiniz
Bende Arda Beyi düşünmüstüm ama birden fiyatı 3000-4000 e çekince vazgeçtim.Aynen dediğiniz gibi görmüş olurduk.Belki ameliyat yapacağı hastalara gösteriyordur diye tahmin ediyorum.
Merhaba arda beyden nasil randevu aldiniz acaba ve ssk destekliyorken mi 3000 4000 fiyat verdiBende Arda Beyi düşünmüstüm ama birden fiyatı 3000-4000 e çekince vazgeçtim.
Soran çoğu kişiye bu yanıtı vermiş malesef.3 ay öncesine kadar 1000-2000 arasıydı birden arttı fiyatı.Nasil randevu aldiniz kendisine nasil ulaştınız ve SSK destekliyorken mi 3000-4000 dedi Arda Bey
Eğer paran varsa ve estetikte düşünüyorsan bence profesöre olabilirsin ameliyatı.Bende de deviasyon var ve nefes alma problemide oluyor.Revizyon için iyi bir doktor önerebilecek olan var mıdır Hacettepede ?
Peki başka önerebileceğiniz hacettepe de doktor var mi bu ameliyatı yapanSoran çoğu kişiye bu yanıtı vermiş malesef.3 ay öncesine kadar 1000-2000 arasıydı birden arttı fiyatı.
fiyat olarak daha pahalıPeki başka önerebileceğiniz hacettepe de doktor var mi bu ameliyatı yapan