Doğuma Hazırlık hacettepe üniversitesinde doğum yapanlar lütfen yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayallerim_pitircigim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
395
291
53
hacettepede doğum yapmayı düşünüyorum
eşim doğuma girebiliyor mu (sezeryan olacak doğumum malesef gebelik şekerinden )
eşim refakatçı kalabiliyor mu
tek kişilik oda olabiliyor mu
hoca doğuma giriyor mu asistanlar mı yapıyor

lütfen yardım edin

Ben de bunu merak ediyorum, hacettepe yi bilen varsa anlatabilir mi

canım ben sordum öğrendim doğum sezeryan olursa doktorun giriyor normal olursa girmiyor
odalar 2 kişilikmiş
refakatcı bayan kalabiliyormuş
eşim isterse doğuma girebiliyormuş
tek kişilik oda imkansız olacak kadar azmış yogunluktan kalmıyormuş şansa kalmış dedi çalışanlar
bende hacettepede yapmayı düşünüyorum varsın tek kişilik oda olmasın doktorum çok iyi eşim doguma girecek yeter doğumdan sonrada annem kalır ne yapayım özelde 7 bin liradan başlıyor fiyatlar benim için doktor önemli sırf oda içinde 7000 tl verecek lüksüm yok malesef o parayı bebeklerime harcarım birde hacettepenin bebek yogun bakımı da iyiymiş erken doğum riskine karşı

öğrendiklerimi paylaşmak istedim belki yardımcı olur canım

Teşekkürler. Ben de hacettepe ye devam ediyorum ve doktorumdan çok memnunum doğumu orada yapacağım inşallah. Herşey içinde yerinde zamanında müdahale mümkün daha ne olsun

merhaba ben univ hastanelerini hic bilmiyorum. randevu nasıl alınıyor online oluyor mu? ayrıca, muayene ücretleri dogum ucretleri ne şekilde bi genel ücret bilgisi verir misiniz
Mrb randevu hamile iseniz şahsen gitmeniz lazım sabah saatlerinde hocalara muayene olur isen 122 TL sezaryen doğumlara girerler onlarda 500 falan özel oda ise günlüğü 100 TL
Murat Gültekin çok iyi benim dogumumu o yaptı ..

teşekkür ederim bilgi için. epidural ile dogum yapıyorlar mı biliyor musunuz?
(hem normal istiyorum hem korkuyorum gerçekten ortassını bulamıyorum...)

tesekkrü ederim. çok sevindim bu habere. peki belli bir hafta var mı doktorların kabulu için? Gazi 11. haftadan sonra almıyormus
10. Hafta diyorlar ben ilk hamileligin de riskli gebelik lerde takipteydim poliklinik veya diğer hocaları bilemiyorum canım ikinci hamileligim şimdi yine hacettepe sececem ama doktoru degisyirecem şimdi riskli değil gibi durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…