- 30 Aralık 2020
- 57
- 13
- 8
- 25
Yaa kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi, ne kadar zamandır sıranın gelmesini bekliyorsunuz.Rica ederim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi, ne kadar zamandır sıranın gelmesini bekliyorsunuz.Rica ederim:)
17 araliktan beri bekliyorum malesefYaa kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi, ne kadar zamandır sıranın gelmesini bekliyorsunuz.
Bende cuma plastik cerrahiye gittim efe bey yoktu numarasını verdiler haftaiçi akşam müsaitmiş yarın gidicem memnun kaldınız mı diycektim sizde daha olmamışsınız ameliyat sırada çok kişi mi var acaba17 araliktan beri bekliyorum malesef
Hmm anladım17 araliktan beri bekliyorum malesef
Çok fazla kişi yok diye düşünüyorum.Bana önceden 3 hasta ameliyat ediyorsam bu sayı şuan 1 kişiye düştü demişti.Büyük ihtimal o yüzden çabuk gelmiyor bana sıra.Bende cuma plastik cerrahiye gittim efe bey yoktu numarasını verdiler haftaiçi akşam müsaitmiş yarın gidicem memnun kaldınız mı diycektim sizde daha olmamışsınız ameliyat sırada çok kişi mi var acaba
Anladım teşekkürler bende bu akşam görüşcemÇok fazla kişi yok diye düşünüyorum.Bana önceden 3 hasta ameliyat ediyorsam bu sayı şuan 1 kişiye düştü demişti.Büyük ihtimal o yüzden çabuk gelmiyor bana sıra.
Görüştünüz mü siz acaba Efe beye ameliyat olan var mıAnladım teşekkürler bende bu akşam görüşcem
Size en erken haftaya olur demiş fakat beni hâlâ aramadı.Kafasına göre mi arıyor acaba.Gittim görüştüm doktor yoğundu 2 saat doktoru bekledim yarım saat konuştuk baya ilgilendi bütün olacak komplikasyonları anlattı ben kesin ameliyata kararlı olduğum için fotomu çekti numaramı aldı 1500 lira ameliyat 250 lira civarıda alçı tampon parasıymış doktor ameliyat olmadan 2 gün önce arıycam dedi en erken haftaya olur dedi ameliyathane ne zaman boş olursa yani böyle işte
17 Aralıktan beri bekliyorum.O zaman numarami ve tc no mu da aldı sıradasınız dedi bana.Gözden kaçırmışta olabilir.Ben en erken ne zaman deyince haftaya dedi bilemedim şimdi ama kafasına göre araması saçma ya sıraya göre arıyordur ama sizde uzun süredir bekliyormuşsunuz
Siz mesaj attınız mı tekrar17 Aralıktan beri bekliyorum.O zaman numarami ve tc no mu da aldı sıradasınız dedi bana.Gözden kaçırmışta olabilir.
Bugün atmayı düşünüyorum.Siz mesaj attınız mı tekrar
Attınız mı mesaj ne söyledi sizeBugün atmayı düşünüyorum.
Bu hafta içinde önemli görüşmem olduğu için en geç cuma günü mesaj atacağım.Attınız mı mesaj ne söyledi size
Tamam teşekkürler :)Bu hafta içinde önemli görüşmem olduğu için en geç cuma günü mesaj atacağım.
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama attınız mı mesaj merak ettim ne dedi:)Bu hafta içinde önemli görüşmem olduğu için en geç cuma günü mesaj atacağı
Önemli işlerimden dolayı henüz atmadım atınca size haber vereceğim:)Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama attınız mı mesaj merak ettim ne dedi:)
Tamamdır sağolun:)Önemli işlerimden dolayı henüz atmadım atınca size haber vereceğim:)