Merhaba arkadaşlar.. Aranızda ''halen Hacettepe Hastanesinde çalışan'' KBB ya da estetik cerrahi doktorlarından birine burun estetiği olanlar var mı? Burnumdan estetik ameliyat olmayı düşünüyorum ve bu konuda çoğunlukla devlet hastanelerini araştırdım. Ama çok az bilgiye sahibim. Ameliyat olanlar ya da fikri olanlar vakit ayırıp soruma cevap verirlerse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.. :)
ben bu cuma haldun kamburoğluna ameliyat olcam inşallah. Daha önce yine burdan konuştuğum iki hastası vardı, bana fotolarını yollamışlardı. Onlarla konuşup öyle kararımı vermiştim. Birinin 1. ayı dolmuştu diğerinin 6. ayı. Burunları gayet güzel görünüyordu, nefes alma problemleri de çözülmüştü. Doktorla konuştuğumda da gayet güven vericiydi. Bana göre sıkıntı olabilecek tek şey devlet hastanesi olduğu için biraz fazla kalabalıktı. Muayenede önceden randevu almama rağmen tam saatinde giremedim. Bir de doktor çok doluydu, ben yaklaşık 1.5 ay önce gittim muayeneye bu cumaya günü zor verdi. Sonrası tamamen doluydu.Haldun Onuralp Kamburoğlu'nu düşünüyorum ama hayırlısı :)
Ben de 4 Temmuzda ameliyat olacağım. Benim de doktorum Haldun Kamburoğlu. Heyecanla bekliyorum:)
Ben de 4 Temmuzda ameliyat olacağım. Benim de doktorum Haldun Kamburoğlu. Heyecanla bekliyorum:)
Clairdelune ameliyatın nasıl geçti 4 temmuzda oldun değil mi? çok geçmiş olsun şimdiden 6. günün nasıl çok ağrın sızın yoktur inşallah. Habersiz bırakma bizi :)
Teşekkür ederim gayet iyiyim:) En başından beri pek ağrım yoktu zaten. Sadece hastanede yürürken sızlıyordu. Şimdi de yemek yerken -ki çok yavaş yiyorum ve yumuşak şeyler yiyorum- konuşunca bir de gülünce ağrı oluyor ama kesinlikle dayanılmayacak bir şey değil:)
3. Günümde giyinirken elimi burnuma çarptım o gece çok sızladı hatta bir ara zannettim ki tamponlar burnumdan fırlayacak.. çok rahatsız etmişti. Ertesi gün Haldun beyin yanına gittim neyse ki bir şey olmamış:)) Tamponlarımı aldı o anki aldığım nefesi asla unutamam herhalde:)) ilk defa nefes aldım sanki:) tabi burnum genelde tıkalı içi de şiş ama bekliuorum işte geçecek:)
peki şekli falan nasıl varmı bir tahminin? canını sıkan birşeyler olmamasına çok sevindim :) inşallah rahatça atlatırsın bu dönemi :)
Şekli değişmiş tabi hâlâ üstü kapalı ama az çok belli oluyor:) Eğer tahmin ettiğim gibiyse çok iyi Haldun bey de dedi gerçekten çok güzel bi burun oldu diye:) Bakalım artık açılmasını bekliyorum:).
ben bu cuma haldun kamburoğluna ameliyat olcam inşallah. Daha önce yine burdan konuştuğum iki hastası vardı, bana fotolarını yollamışlardı. Onlarla konuşup öyle kararımı vermiştim. Birinin 1. ayı dolmuştu diğerinin 6. ayı. Burunları gayet güzel görünüyordu, nefes alma problemleri de çözülmüştü. Doktorla konuştuğumda da gayet güven vericiydi. Bana göre sıkıntı olabilecek tek şey devlet hastanesi olduğu için biraz fazla kalabalıktı. Muayenede önceden randevu almama rağmen tam saatinde giremedim. Bir de doktor çok doluydu, ben yaklaşık 1.5 ay önce gittim muayeneye bu cumaya günü zor verdi. Sonrası tamamen doluydu.
Darısı bize olur umarım :) tekrardan çok geçmiş olsun :)
canım görmem mümkünmü burnuşunu :))ben bu cuma haldun kamburoğluna ameliyat olcam inşallah. Daha önce yine burdan konuştuğum iki hastası vardı, bana fotolarını yollamışlardı. Onlarla konuşup öyle kararımı vermiştim. Birinin 1. ayı dolmuştu diğerinin 6. ayı. Burunları gayet güzel görünüyordu, nefes alma problemleri de çözülmüştü. Doktorla konuştuğumda da gayet güven vericiydi. Bana göre sıkıntı olabilecek tek şey devlet hastanesi olduğu için biraz fazla kalabalıktı. Muayenede önceden randevu almama rağmen tam saatinde giremedim. Bir de doktor çok doluydu, ben yaklaşık 1.5 ay önce gittim muayeneye bu cumaya günü zor verdi. Sonrası tamamen doluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?