Hacettepe'de Burun Estetiği

canım peki ne kadar ödedin?

Merhaba arkadaşlar, ben de Hacettepe'de Tevfik Sözen'e ameliyat oldum Temmuz 2013'te. Tam 1 buçuk yıl oldu burnuşum :). Burnumdan oldukça memnunum ve doktorumdan da. Sormak istediğiniz br şey olursa seve seve yanıtlarım inşallah herkes istediği burna kavuşur benim gibi ve çok mutlu olur :)..

Bisey sormak istiyorummm istanbulda oturuyorum ve hacettepede ameliyat olmayi dusunuyorum. Durumlardan dolayi muayene icin gitmem suan icin mumkun degil. Acaba ankara disindan gelenler icin ne gibi bi sey uyguluyolar?? Yani muayene icin kesinlikle gitmem gerekli mi

Arkadaşlar ozan beye ameliyat olan arkadaşlar ltf resimlerini paylaşınlar ( şanslı olarak bu süreci ne güzel tamamladınız ltf bizede yardımcı olun..

ozan bitik ile görüşmeye giden var mı son iki üç ayda aşağı yukarı ne kadar bir fiyat veriyor

Bende 1 hafta önce Tevfik Sözene burun ameliyat-ı oldum, Tevfik hoca candır can, çok ilgili çok sevecen bir doktordur, bende morluk ve Ağrı olmadı, sadece hafif şişliklerle atlattım, sonuç mükemmel, Hacettepede odasının önünde sıra kuyruğu olan tek doktordur, gidip görüşün yanılmazsınız...

Hacettepe plastik cerrahi haldun kamburoglundan bahsedicektiniz Sanirim yanlislikla tevfik sozen dediniz:) hacettepe plastik cerrahiden haldun kamburoglu dururken hacettepe kbbye Hic bi hasta estetik icin gitmemeli bence nacizane fikrim budur

4 temmuzda Ozan bitik e ameliyat oldum memnuniyetin doruklarındayım :) foto görmek isteyen öncesi sonrası fotoğraflarınız başlığında var fotolarım :)

canım sakıncası yoksa resimlerini görmem mümkünmü

4 temmuzda Ozan bitik e ameliyat oldum memnuniyetin doruklarındayım :) foto görmek isteyen öncesi sonrası fotoğraflarınız başlığında var fotolarım :)
Affınıza sıgınarak bisey sorucam,4 temmuzda ameliyat olan biri nasil hamileliginin 8. Haftasinda oluyor? Hamileykenmi ameliyat oldunuz?

Affınıza sıgınarak bisey sorucam,4 temmuzda ameliyat olan biri nasil hamileliginin 8. Haftasinda oluyor? Hamileykenmi ameliyat oldunuz?

Hamilelikte baz ALINAN tarih son adetin ilk günü, ameliyat olalı bir ay oldu 7 haftalık hamile Olduğum hesap ediliyo, bizim hesabımıza göre 1-2 günlük hamileymişim. Test yaptırmıştım ameliyattan 2 gün önce gözükmemişti. Bi kaç doktorla görüştük etkilenmez dediler.

Hacettepe de ameliyat olanmarkadaşlar yardimci olabilir mi bi konuda

Ödemeyi nnazil yapiyoruz yani hastaneye yatmadan mi ödeyeceğiz taburcu olurken mi..

Bi de hesap no veriyorlar mi o kadar parayi ustumuzde tasimiyoruz değil mi

hacettepe kbbye olursan Elden dra veriyorsun dr sana fatura vermeyebiliyor plastik cerrahiye olursan dr sana faturasini veriyor Elden almayabiliodur bu yuzden

hacettepe kbbye olursan Elden dra veriyorsun dr sana fatura vermeyebiliyor plastik cerrahiye olursan dr sana faturasini veriyorElden almayabiliodur bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…