mrb arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim.hem kontrollerim için hemde dogum için ankara hacettepe hastanesine gitmeyi düşünüyorum.özel olmasını istemiyorum.hastane ile ilgili tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim.odaları falan nasıl özelliklede temizlik konusu cok önemli.lütfen yardımcı olun.cevaplarınız için şimdiden cok tşk ederim.
bende bu konuda araştırma yapıyorum ankara tıbı önerenleri çok gördüm ama hacettepeyi bilmiyorum sadece hacettepe çok kalabalık oluyormuş inşallah iyi bir hastaneye ve doktora denk geliriz. ankara tıpta cem bey varmış herkes onu tavsiye ediyor. bende karar veremedim. muayenesi 200 tl imiş.
saol canım yaaa senden başka cevap verende olmadı.ankara tıp araştırmadım ama ben tedavi ile hamile kaldım cok yıprattı bizi maddi yönden artık özele gidemem bende hacettepeyi o yüzden sectim.şimdi randavü aldım bakılım ilk defa gidecem inş kalabalık olmaz.hakkımızda hayırlısı olur inş.
ben hacettepede çalışıyorum. hastane kalabalık gerçekten. kadın doğum servisi çok eski odaları falan yetmişli yıllardan kalma. hastanede ilgi alaka nasıl bilmiyorum. özel muayene ücreti 200 ytl ben burda çalışmama rağmen dışarda burdan uzmanlığını almış bir doktora gittim. doktorum beşinci ayda hacettepede özgür derenin görmesini istedi. personel olduğum için doktor ücret almamıştı ama inanın orda ücret verip saatlerce bekleyen hamile kadın gördüm. ultrason cihazları eski ben 12 haftalık hamilke iken cinsiyetine doktor kesinlikle kız demişti. beşinci ayda hacettepede doktor kıza benziyor demişti aradaki farkı düşünün zaten renkli ultrason özelde bile görmedim. uzman ücreti yatırmazsan doğumu asistanlar yaptırıyor uzman doğuma gelmiyor. imkanın varsa özelde doğum yapmanı tavsiye ederim.
saol canım yaaa senden başka cevap verende olmadı.ankara tıp araştırmadım ama ben tedavi ile hamile kaldım cok yıprattı bizi maddi yönden artık özele gidemem bende hacettepeyi o yüzden sectim.şimdi randavü aldım bakılım ilk defa gidecem inş kalabalık olmaz.hakkımızda hayırlısı olur inş.
foransy benim kafam cok karıştı yaaa birde muayene parası alıyorlarmış 70 tl dogumda üçretliymiş bunun üstüne cok kalabalık.bilimiyorum mmm.allah yardımcımız olsun
arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kalanlardanım özelde devam edemem maddi durumum zayıf bende hacettepede dr arıyorum 2 gündür arıyorum telf bakmıyorlar anlamadım randevu almak için ama ulaşamıyorum tanıdıgınız dr varsa ad soyad söylerseniz çok sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum