İşte bu arkadaşlar
Google yazdı telefonumada mail geldi sonra ben o mesaja cevap yazmadım şifremi değiştirdim mail geldi şifreniz değişti diye şimdi okadar usta hacker yoktur ya sanmam ayy tırstım ciddi şeyler vardı mailimde..
Bu rasgele biri bile olabilir hesabı hackleyip spam yapmak isteyen özellikle asya tarafından çok sık yapılan bir saldırı, kimse birşey okumamıştır takmayın kafanızaKoydum ama ben 20 dakka sonra değiştirdim okumuşmudur
programla gmail şifresi kıran adamı silikon vadisinde işe alırlar. korkmayın kendince denemiş.
sizin şuanki sevgiliniz mi yaptı sizce bunu?
iki aşmalı giriş gibi özellikler oluyor bu tip hesaplarda, bence güvenlik kısımlarını bir inceleyin. bir de ekstra önlem olarak da maillerinizdeki ve sosyal medya hesaplarınızdaki tüm yazışmaları, maillerinizi silin ne olur ne olmazevet cunku nezaman ayrılsak boyna google dan mesaj gelıyordu facebook tand oyle biri oturum acma denedi dıye... ama bukez kırmış glıba hâlâ emim değilim
iki aşmalı giriş gibi özellikler oluyor bu tip hesaplarda, bence güvenlik kısımlarını bir inceleyin. bir de ekstra önlem olarak da maillerinizdeki ve sosyal medya hesaplarınızdaki tüm yazışmaları, maillerinizi silin ne olur ne olmaz
en son hangi konumdan oturum açıldığı yazar veya hangi bilgisayardan giriş yapıldığı bellidir bir bakınEvet birde okuduysa çoktan okumuştur kesin ogrenmenin bir yolu yokmu kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?