- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
Merhaba teknoloji den anlayan hanımlara sorum olucak burası sanırım doğru yer valla bilemedim nereye acacagımı.. Benim mail hesabımın şifresini kırmış eskisi oldugunu tahmin ediyorum cunku daha once denemişti ama hiç kırmamıştı bu sefer azim etmiş kırmış. Google dan mesaj gelıyor "biri. sifrenizi biliyor az once sifrenizi kullandı bu girişimi durdurduk ama şifrenizi değiştirin" dıye... benim şifremi değiştirmem 20dakikamı aldı bu süreç içerisinde maillerimi okumuş mudur yoksa şifremi kırdığında dırekt engellenmişmidir?
Kardeşimle bir test yaptık o başka yerden bnm şifremi çalmata çalıştı ama tahmin yoluyla yaptık ve bana başka mesaj geldi bu mesaj gelmedi ve anladıgımız adam nu kırma işlemini program la yapmış... şimdi sorum maillerime ulaşmış okunmuşmudur 20 dk. içerisinde?
Çünkü yeni sevgilim (artık değil) bana bir dunya mesaj atmıştı onları görebilir
Kardeşimle bir test yaptık o başka yerden bnm şifremi çalmata çalıştı ama tahmin yoluyla yaptık ve bana başka mesaj geldi bu mesaj gelmedi ve anladıgımız adam nu kırma işlemini program la yapmış... şimdi sorum maillerime ulaşmış okunmuşmudur 20 dk. içerisinde?
Çünkü yeni sevgilim (artık değil) bana bir dunya mesaj atmıştı onları görebilir