• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacker sevgili?

Dasdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.342
2.420
83
38
Merhaba teknoloji den anlayan hanımlara sorum olucak burası sanırım doğru yer valla bilemedim nereye acacagımı.. Benim mail hesabımın şifresini kırmış eskisi oldugunu tahmin ediyorum cunku daha once denemişti ama hiç kırmamıştı bu sefer azim etmiş kırmış. Google dan mesaj gelıyor "biri. sifrenizi biliyor az once sifrenizi kullandı bu girişimi durdurduk ama şifrenizi değiştirin" dıye... benim şifremi değiştirmem 20dakikamı aldı bu süreç içerisinde maillerimi okumuş mudur yoksa şifremi kırdığında dırekt engellenmişmidir?
Kardeşimle bir test yaptık o başka yerden bnm şifremi çalmata çalıştı ama tahmin yoluyla yaptık ve bana başka mesaj geldi bu mesaj gelmedi ve anladıgımız adam nu kırma işlemini program la yapmış... şimdi sorum maillerime ulaşmış okunmuşmudur 20 dk. içerisinde?
Çünkü yeni sevgilim (artık değil) bana bir dunya mesaj atmıştı onları görebilir

googledan öyle bir mesaj gelmez. farklı bir cihazdan eş zamanlı oturum açılınca "farklı bir cihazda oturum açıldı,lütfen kimliğinizi doğrulayın" tarzında bir mesaj gelir ana cihaza.

bahsettiğiniz yazı size mail olarak geldiyse kandırıldınız.

değilse de girememiştir siz onaylamadan orası açılmaz.

İşte bu arkadaşlar

Google yazdı telefonumada mail geldi sonra ben o mesaja cevap yazmadım şifremi değiştirdim mail geldi şifreniz değişti diye şimdi okadar usta hacker yoktur ya sanmam ayy tırstım ciddi şeyler vardı mailimde..

Eklentiler

• photo_editor_1507820318638.webp
    photo_editor_1507820318638.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 359
Googledan gelen mesajın görüntüsünü çekip koyma şansınız var mı?

Koymuşsunuz zaten.. Mailden herhangi bir link tıklamadıysanız sorun yok. Ve mail giriş ayarınız Facebook gibi telefona şifre gelecek şekilde yapabilirsiniz

sıkıntı yok şifreyi değiştirdiyseniz girememiştir.

Koydum ama ben 20 dakka sonra değiştirdim okumuşmudur:skandal:

programla gmail şifresi kıran adamı silikon vadisinde işe alırlar. korkmayın kendince denemiş.

İşte bu arkadaşlar

Google yazdı telefonumada mail geldi sonra ben o mesaja cevap yazmadım şifremi değiştirdim mail geldi şifreniz değişti diye şimdi okadar usta hacker yoktur ya sanmam ayy tırstım ciddi şeyler vardı mailimde..

Problem yok, girmeyi denemiş birkaç kez yanlış şifre yazdığı için size uyarı gelmiş. Şifrenizi değiştirin, tüm açık oturumlardan da çıkışınızı yapın garantiye almış olursunuz.

programla gmail şifresi kıran adamı silikon vadisinde işe alırlar. korkmayın kendince denemiş.

Aynen:)) ama o adamda çok ust duzey biri boyle seylerı azcok bılır dıe dusundum

google oturum denemesı yapıldığında dırekt sızın ustte yazdığınız yazıyı yazıyordu ılkdefa şifrenize girdi yazdı birde sms attılar nasıl korktum ya işin garibi o olaydan birkaç gun sonra ex bana geri döndü kesin o var bu işin içinde eminim

sizin şuanki sevgiliniz mi yaptı sizce bunu?

evet cunku nezaman ayrılsak boyna google dan mesaj gelıyordu facebook tand oyle biri oturum acma denedi dıye... ama bukez kırmış glıba hâlâ emim değilim:KK17:

evet cunku nezaman ayrılsak boyna google dan mesaj gelıyordu facebook tand oyle biri oturum acma denedi dıye... ama bukez kırmış glıba hâlâ emim değilim:KK17:
iki aşmalı giriş gibi özellikler oluyor bu tip hesaplarda, bence güvenlik kısımlarını bir inceleyin. bir de ekstra önlem olarak da maillerinizdeki ve sosyal medya hesaplarınızdaki tüm yazışmaları, maillerinizi silin ne olur ne olmaz

iki aşmalı giriş gibi özellikler oluyor bu tip hesaplarda, bence güvenlik kısımlarını bir inceleyin. bir de ekstra önlem olarak da maillerinizdeki ve sosyal medya hesaplarınızdaki tüm yazışmaları, maillerinizi silin ne olur ne olmaz

Evet birde okuduysa çoktan okumuştur kesin ogrenmenin bir yolu yokmu kızlar yaaa

Amerika yazıyor fake hesap yapmış kardeşim dedi of yaaa hâlâ emin değilim
google oturum acmayı durdurduk dedıgıne gore okumadı galiba....

Back
X