Iyi dilekler dilemek neden kendi fikrini soyelemkten daha zor geliyor insanlaraBöylelerinin ağzına küreklen vurasım geliyor Sonra neyse diyorum :))
Bazı insanlar içlerindeki hasetliği illa ki karşı tarafa yansıtmak ister çünkü. Bunu da 'ay ben sizi düşünüyorum cınım' cümlesinin ardına gizlerIyi dilekler dilemek neden kendi fikrini soyelemkten daha zor
Ya o gorevlu kizin Allahin gucune gitmesin hasetlik akiyo bir kac gun once sacimi boyatmistim once soruyo evet boyattim dedim olgun gostermis sizi diyo :))))) ahni seyi baska arkadas yapmiyo ama :))))) saka gibiler..teyzemi dusunemiyorum..5 yil konusup evlendi kuzenim bana evlenirkende erken davrandin dediler. 26imda evlendim nesi erkendi bilemiyorum..keske insanlar fikirlerini kendilerine saklasa omur boyuBazı insanlar içlerindeki hasetliği illa ki karşı tarafa yansıtmak ister çünkü. Bunu da 'ay ben sizi düşünüyorum cınım' cümlesinin ardına gizler
Zaten aile tarafindan cok ciddiye alinmiyor eltim arayip dalga gecti yanii bende oyle diyeyim mi diye :))) saka gibi..istedim demekte istemedim ne bileyim insani cocuk askiyla yanmis tututmus gibi gosteriyorlar ..kime ne bilemiyorum..cocuk evin nesesi diyor herkes pisman oldum diyeni duymadim :)Bende 27 yasinda evlendim 1.5 sene sonra hamile kaldim suan oglum 15 aylik daha ne kadar bekleyebilirdim 30 dan sonrasi daha zor diye dusunuyordum hep..yani herkesin kendi hayati bakicak olan kisiler verir bu karari hamilesinizde artik neyin hesabini tutuyolar aa erkenmi olmus dur geri gonderiyim demenizimi bekliyolar:) gorumce de gorumceligini yapmis:) hesap sorar gibi senmi istedin istedim sanane:)
Bana da oyleydi ogrendigimde agladim:)))) simdi daha iyiyim. Kıpırdamaya basladigimda hissedicegmi soyluyorlar :)))) gerci benimki birazda korku yoksa ogrencilerimin tirnaklarini kesmisligim var :))))))Hayırlı olsun. İnsanlar hep bi şey derler zaten.
Benim içimde hiç anaç ruh yok sanırım bana çocuk fikri hep erken gelecek :)
Kimseye boyle bir yorumda bulunamam..hayret ediyorum insanlaraBana da çok geç kaldın diyorlar.
Ne yapacaksın, her çeşiti hep olacak.
Kuzenim kendiyle beni kiyaslayacak ya da yakinlar...bak ayse daha yapmadi :) evlenirkende oyleydi ayse evine onu almadi ayse bundan aldi:))))Görümceme ne ki? Benim doğuracağım çocuktan. Ha evlilik kötü gidiyordur o zaman tamam bu konu da haklı derim, netse siz neden susuyorsunuz ki? 27 yaş evlilik için erken değil gayet normal. 32 yaşında ki kuzenlerinin hala çocuk düşünmemesi de sizin sorununuz değil. Herkesin hayattan beklentileri farklı. Bu eşiniz ve sizin kararınız ç, kimseyi karıştırmayın.
Siz alışkınsınız başarırsınız. Sinirlerinizde çelik gibidir:))Bana da oyleydi ogrendigimde agladim:)))) simdi daha iyiyim. Kıpırdamaya basladigimda hissedicegmi soyluyorlar :)))) gerci benimki birazda korku yoksa ogrencilerimin tirnaklarini kesmisligim var :))))))
Bu konusmalara susuyorsam sanirim oyle :)Siz alışkınsınız başarırsınız. Sinirlerinizde çelik gibidir:))
Niyeeeee kız bence cok tatlışHamileye hamis diyenlerin uzerine kecilerimi salmak istiyorum ben de
Hayat sizin,kimseyi ilgilendirmez. He deyin gecin
Evlilik icin degil belki ama cocuk icin sorguladim fakat yukarda bir arkdsinda dedigi gibi olduktan sonra geri donduremeyecgmze gore :)) ben guzel olanlari dusundukce insanlar kotu olana sevk ediyorSiz kendi içinizde de acaba erken mi evlendim çocuk için erkenmiydi diye sorularla bogusuyorsunuz galiba o yüzden insanların söyledikleri iki kat etki yapıyor olabilir bana da soylerlerdi erken evlenmişsin daha kucukmussun (26 yas) ben de erken mi evlendim acaba derdim kendi icimde evlenirken tam zamanı gibi gelmişti evlendikten sonra ise erken
Cekinseniz de sizin bileceginiz is tabiiNiyeeeee kız bence cok tatlışmerak etmeee blog acip gobisimi tutup fotolar cekinmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?