Had denen bir sey var

28 yaş ne erken ne geç. En uygun yaş bence. Sanane diyip geçiniz.

Kimseye niye çocuk yok demem olana da niye yaptın erken demem.cocuk çok büyük sorumluluk ve en nihayetinde eşinizle sizin hayatınız etkileniyor.kimse gelip bakmıyor ekmeğini suyunu vermiyor sabahlara kadar ateşlenince basında durmuyor en fazla hoppidi hoppidi sevip ağlayinca kucağınıza veriyorlar. O yüzden çocuk fikri sadece eşlerin kararı olmalı.yok mu diye sık boğaz edenleri de niye yaptın diyenleri de anlamıyorum.hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kimsenin dediğini de duymayın.gereksiz konuşan çok oluyor.

3 yıl flört 2 yıl evlilik, ve de daha erken, ki yaşlarınız da müsaitken, kendileri dedikleri gibi yapsın da görsünler sonra yapması kolay mı o yaştan sonra deli mi ne bunlar ya, insanların hayatlarına karışmayı hobi edinmiş millet

Kızlar herkese ayrı ayri tesekkur ederim...kendi kendimle kaldigimda sizlerin yazdiklarini okumak oyle iyi geliyor ki..esimi gordugumde kendimi kotu hissediyorum sanki eskisi gibi olamayacakmisiz gibi,doyamamisiz gibi :))) ne bileyim cok gario duygular ve bir de bu sacmaliklar da etkiliyo insani acaba erken miydi doye tereddutte bırakıyorlar..cokta hazir degildik tamam ama olmamasi icin neden degildi.olursa olsun kafasindaydik zaten.. cidden erken falan diyenleri bozmayi dusunuyorum :) hayatik bitmis gibi davrandiklari surece psikolojisi de kalmiyo insanin

28 yaşında ve 2 yıllık evlisiniz bence hiç de erken diil tam zamanı ne yapacaktınız 10 yıl mi bekleyecektiniz çocuk için.

Yaşınız ewlenmek içinde hamilelik icinde cok normal.İnsanlad hep konusur siz Bebeğinizi saglicakla kucağıniza almaya bakın.Bende 28 yasindayım geç kaldın diolar))) umrumda mı degil Allah nezaman isterse ozaman olur.

Takma bile erteledikce şansı azalıp yıllarca uğraşan insanlar var onlarada bu kadar beklemeseydin niye bekledin hani nezaman gelecek bebek diyorlar ne yaparsan yap bişey dicekler mutlaka bence tam zamanı Allah kucağınıza almayı nasip etsin bence kötü niyetliler çocuk yaparken de başkalarına sorulurmuymus iki kişi karar verir ona başka alternatif yok yani

Millet şaşırmış yahu.. kismetmis o bebegin dogacagi gün Allah katinda belli sonuçta bu yonden dusunen olmaz boyle zmaanda. Bana da demişlerdi ama takmadim siz de hic takmayin

Ay ben 21 yaşında hamileydim. Çok ağırlaştığım ve havada -26 derece olduğu için gidemiyordum, dedim bi hocayla konuşayım. Adam hamileliğimi duyunca “sen evli misin ki” dedi bana. Ya belki tecavüze uğradım, belki gayri meşru doğuruyorum, belki kocam öldü. Sanane adam? Diyemedim işte orada, dersten kalırdım.

İnsanlar had bilmez. Siz kendi hayatınızla ilgili karar alırsınız. Aa ama şöyle mi böyle mi. Sanane kardeş, fikrin önemli olsa sevişince değil sevişmeden haberin olurdu. Takmayın bunları. Hiçte cevap vermeyin. Hayat sizin kime ne hesabı vereceksiniz yahu.

Bende sizin gibi düşünüyorum.
Sınırlarımızı, haddimizi bilmiyoruz.
İsteyen hemen çocuk sahibi olur, istemeyen de hiç çocuk sahibi olmaz, kime ne..
Konu sahibine E Elwing6 de tavsiyem artık açıklama yapmayın,bu vakit hayırlı imiş, nasip işte deyin konuyu kapattırın..
Hayırlı olsun..

Bize tam tersi yapıldı hala yapılıyor
26 yaşımdan itibaren artık seni alan olmaz 30 yaşına kadar çocuğun olmazsa artık zor olur diye başlıyorlar
İki türlü de kimseye kendini brğendiremezsin o yüzden bildiğin yoldan şaşmayacaksın

Reactions: 000
Sen bosver bos konusan salaklari
Ben evlendim 9 ay sonra plansiz hamile kaldim.
Depresyona falan girdim
Simdi kizim 8 yasina girecek ve iyi ki ertelememisim diyorum. Planlayarak olsaydi sittin sene cocuk mocuk doguramazdim ben‍ saglikla gelsin bebisin❤

27 yaşımdayım 3.ye hamileyim isteyerek de yaptım ama illa boşboğaz insanlar var illa erkek olcak diye yapmışım erkek olcak ya nasıl tutturduysam artık ilk iki kızdan sonra... Kudurmuşum ayy kudurduysam da kocama size ne dicem zor tuttumda neyse... daha neler neler hiç takmıyorum gülüp geçiyorum onlara açıklama borcum yok doğurcak olan da bakıp büyütcek olan da benim.... sende boşver geç. hamişliğin tadını çıkar bikaç ay geçsin kıpırtılarını hisset o zamndaha çok anlarsın iyiki yapmışım dersin

sımdı 18 yasında evlenıp 19 da dogurana acelen neydı derım hanı okumak yasamak gezmek varken yasamını hamılelıkle gecırmeyı sectıgı ıcın ama ;
ısınde gucunde 25 yasını doldurmus bır ınsanın evlenıp cocuk yapmasına kımse karısamaz
acele ettınız dıyen munasebetsıze karsı sabırlı davranmıssınız ben olsam aa ne munasebet agzınızdan cıkanı kulagınız duysun ne zaman cocuk yapacagımızı sıze mı soracaktık derdım yanı
yasınoz gayet normal gayet yerınde 50 yasınızı mı bekleyecekmıssınız anlamadım daha ne olsun
takmayın bosverın saglıkla sıhhatle bebısınızı kucagınıza alın ınsallah

Esimle 17 yaşında tanıştık 26 yaşında evlendik. 30 yaşında oğlum oldu. Şimdi 7 aylık. Keşke 20 yaşında evlenseydim hemen doğursaydım. O yokken ben hicmisim.....

İki yıl beklemişsiniz bence gayet yeterli bir süre evliliğe alışmak için normal şartlarda. Yaşlarıniz da küçük değil ideal yaşlar anne baba olmak için. Siz milleti boşverin ve bu mucizenin tadını çıkarın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İsteyen dileyen herkese bu sevinci yaşatip hayirli evlatlar versin.

Sevinmemisler demek ki.
Insan bi sevinir derdim.tavrimi da koyardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…