Şimdi gel de uyuzlanma.Yeni üye ve ilk mesajı din vs artı bu kadar yoruma sessiz...... .Su konudaki manyak yenge bozuntusunu savunur gibi gorunmek istemiyorum ama onu degistirmek ya da saygili biri haline getirmek senin neyine? Neden vazife bildin? Sana nerden dustu bu gorev?
Bu da haddini asmaktir.
Iyi okusaydin keske, onu nasil degistiririm demedim, yani ben degistiremem zaten. Saygili bir insan haline gelmesinin yolu var mi dedimSu konudaki manyak yenge bozuntusunu savunur gibi gorunmek istemiyorum ama onu degistirmek ya da saygili biri haline getirmek senin neyine? Neden vazife bildin? Sana nerden dustu bu gorev?
Bu da haddini asmaktir.
Benim zaten basortusuyle bir alakam yok benim cekindigim nokta yengemin surekli tartisirken (buna bende dahil) karsisindaki insana kucuk gorur gibi bakmasi, ezmeye calismasi. Yarin oburgun banada yapacaktir ama nasil bas edecegimi bilmiyorum.Iyi de sîze ne
Yengeniz öyle düşünüyor ve ona da öyle demiş
Siz niye onun sizi ezdiğini düşünüyorsunuz size ne kuzenin karısının başının örtüsünden
Artık mesafe koyarım falan
Gereksiz geldi bana tavrınız
Abimle yengem bayilirlar siyaset konusmaya. Ikiside koyu solcu. Zaten bir ortamda siyaset hakkinda tartisirken tanistilar ve birbirlerinden hoslanmaya basladilar.Aile ile birlikte zaman gecirilirken neden siyaset konusulur ki? Anlamsiz gelir bana.
"Çok basitsin. Bana darılma, sadece fikrimi söyledim "deseydin.
Benim zaten basortusuyle bir alakam yok benim cekindigim nokta yengemin surekli tartisirken (buna bende dahil) karsisindaki insana kucuk gorur gibi bakmasi, ezmeye calismasi. Yarin oburgun banada yapacaktir ama nasil bas edecegimi bilmiyorum.
Benim zaten basortusuyle bir alakam yok benim cekindigim nokta yengemin surekli tartisirken (buna bende dahil) karsisindaki insana kucuk gorur gibi bakmasi, ezmeye calismasi. Yarin oburgun banada yapacaktir ama nasil bas edecegimi bilmiyorum.
burda goz yummamasini elestirenler de var. Bir insanin onurunu kiracak kareketlere herkes tepki vermelidir. Kinamalidir. Ne hale gedigimize sasiyorum.Sizinde aslında onaylamadığınız ama karşınızdaki kişinin fkrine giyimine saygı gösterip haksızlığa yaşınıza rağmen göz yummaşınız çok güzel bir davranış. Yengeniz bana kalırsa fena biri zira insanlarla konuşurkende tartışırkende nezaketli olmak en güzelidir.Kalp kırmak hoş bir davranış değil ve üstüne aşağılama eylemi aslında kendisinin küçük olduğunu gösterir.İsteyen istedği gibi giyinir açılır kapanır isterse soyunur herkesin kendi tercihi kendi inanışı herkes bizim inanışımızda olmak zorunda değil ama saygılı olmak zorunda. sende çok bence içli dışlı yada samimi olma böyle karaktere hiç güvenme sırrını verme :)
Iyi okusaydin keske, onu nasil degistiririm demedim, yani ben degistiremem zaten. Saygili bir insan haline gelmesinin yolu var mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?