- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
Nasıl yorum yapacağımı bilmiyorum onlara karşı. 2 seneye yakın süredir Evliyiz ilk başlarda istemedik birbirimize alışalım diye eşimle bebek sahibi olmayı 6 ay falan korunduk daha sonrada bildiğimiz Bi sebep yokken çocuk sahibi olamıyoruz tabi kv evlendiği ilk günden beri bunaltır beni ben babaanne olmak istiyorum ben hiç adet görmeden kaldım eşine vs telefonda Bi çocuk görsün hemen telefon eder bende istiyorum bak şunu gördüm bak bu her lafında bu vardır. İki gündür beni arıyor kp şehir dışında konuşmuşlar aralarında 2 sene oluyo bunlar neden çocuk yapmıyor ben gelene kadar gelin hamile kaldı kaldı yoksa ben yaparım çocuk onlara inat utansınlar diye. Bunu benimle paylaşıyor kv bak böyle böyle konustuk istiyoruz yapın. Üstü kapalı Bi şekilde söylüyorum biz yapacağımız zamanı biliriz nasip bakalım diye ama çığırdan çıktı görümcem bekar var o da söylüyo ne zaman isterlerse o zaman yaparlar karışma anne diye onu azarlıyor sen ne karışıyosun biz babaanne dede olmak istiyoruz diye peki sen neden karışıyorsun? Bahsetmek istemiyorum deniyoruz olmuyo diye biliyorum bu laf ondan ona yayılır eski kafalılar kısır der çıkarlar sizce ne yapmam doğru olur