- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
yengelerim malesef dayı eşi. hep iç içe olunca 1. derece gibi geldi banaBirinci derece dediğinize göre anne ve babanızdan bahsediyorsunuz.
Ben olsam anne babamı ve kardeşlerimi idare etmeye çalışırdım. Gerisinin müdahalesini önleyecek bir cevap verebilirdim ama.
Rabbim ıslah etsin. düzelir inşaalah karışmayı bırakır. Rabbim sabrınızıda versinBenim ailemdede vardı böyle densizler herşeye burnunu sokanlar, ben muhatap olmayı kestim. Kafam rahat. Ama eşimin annesi hepsini solda 0 bırakır. Herşeyin içinde, her konuda fikir sahibi, herşeyi o bilir. Eşimin hatırına susuyorum. Eşim olmasa arada onunlada diğer çok bilmişler gibi muhatap olmazdım.
kontor cimriliğinden telefon kullanmıyolarki :):):) whatsapptan car car yazıyolar.Ne derse hayır işim var çat kapat. Çok kolay. Niye laf anlatmakla uğraşıyorsunuz
Çok haklısınız. Bu cahillikle biz bu hastalığı nasıl atlatacağız bilmem. Böyle insanları çok duyuyorum malesef ve duydukça bu günlerin biteceğine dair umutlarım tükeniyor.sizinde hayatınızda olur olmadık sorulmayan konulara dahi herşeye kendi fikrini söyleyip kendi kendine tavır takınan 1. derece akrabalarınız varmı?
korona var diye misafirliğe gitmiyorum. ANLAYIŞ 0 LAF MİLYON tane
işe gitmek zorunda olan eşimle ayrı odada yaşıyormuymuşum ayrı odada yaşamıyosam bende dışardaymışım zaten. sanane hadsiz. herkese karşı böyle bi karaktersiz. bıktım bıktım.
işe mecburi çıkanla keyfi misafirlik yapan aynı şeymi ?
dağ başına çıkıp tek yaşamak istiyorum.
başka bir taneside ramazan mukabelesini bir uygulama üzerinden okucakmış. teklif etti sende katıl ben okucam diye buraya kadar sağolsun.
bende "teşekkür ederim ama kendim okucam hem hızlanırım hem alışkanlık kazanırım inşaalah" dedim.
CEVAP: evde okunmuyorki siz okuyabiliryomusunuz bravvvoo uygulamayı indir yükle kendinde istersen ayrı başlarsın
bu nasıl hadsizlik..
tam diyorum Allah rızası için insanları seveyim. sabredeyim ama zaten evde patlamışım birde böyle saçmalıklarla uğraşıyorum.insanları hiç özlemedim.
dağ başına çıkıp çekirdek minik ailemle yaşamak istiyorum. haksızmıym?
yengelerim malesef dayı eşi. hep iç içe olunca 1. derece gibi geldi bana
Buraya yazdıklarınızı o insanların yüzüne söylediğinizde rahat edeceksiniz emin olunsizinde hayatınızda olur olmadık sorulmayan konulara dahi herşeye kendi fikrini söyleyip kendi kendine tavır takınan 1. derece akrabalarınız varmı?
korona var diye misafirliğe gitmiyorum. ANLAYIŞ 0 LAF MİLYON tane
işe gitmek zorunda olan eşimle ayrı odada yaşıyormuymuşum ayrı odada yaşamıyosam bende dışardaymışım zaten. sanane hadsiz. herkese karşı böyle bi karaktersiz. bıktım bıktım.
işe mecburi çıkanla keyfi misafirlik yapan aynı şeymi ?
dağ başına çıkıp tek yaşamak istiyorum.
başka bir taneside ramazan mukabelesini bir uygulama üzerinden okucakmış. teklif etti sende katıl ben okucam diye buraya kadar sağolsun.
bende "teşekkür ederim ama kendim okucam hem hızlanırım hem alışkanlık kazanırım inşaalah" dedim.
CEVAP: evde okunmuyorki siz okuyabiliryomusunuz bravvvoo uygulamayı indir yükle kendinde istersen ayrı başlarsın
bu nasıl hadsizlik..
tam diyorum Allah rızası için insanları seveyim. sabredeyim ama zaten evde patlamışım birde böyle saçmalıklarla uğraşıyorum.insanları hiç özlemedim.
dağ başına çıkıp çekirdek minik ailemle yaşamak istiyorum. haksızmıym?
Daha iyi :) Cevap aynı. Hiç değiştirmeyin ona soru sormayın. İyi misin, işler nasıl, şunu yaptınız mı yok , soru sormak yok. Siz de kısa cevap ardından işim var diyor kapatıyorsunuz. Hatta bildirimlerini sessize alınkontor cimriliğinden telefon kullanmıyolarki :):):) whatsapptan car car yazıyolar.
Bence de hısımlık derecelerini bilmediğiniz için bu kadar kafaya takmışsınız 1 değil 3. Derece olduğunu bilseniz hiç üzülmezdiniz değil mi skjdhdjsyengelerim malesef dayı eşi. hep iç içe olunca 1. derece gibi geldi bana
Vallahi delirtecek beni neredeyse. Hamile olduğumu kimse bilmesin dedim, önceden bi düşüğüm var zaten. Herkese yaydı, en son WhatsAppta paylaşmış bebeğin ultrason videosunu. Yanlışlıkla yaptım dedi. Bugün gitmiş torunum ve ben diye bişey paylaşmış saçma sapan. Daha doğmayan bebekle ilgili benden çok hayal kuruyor, az kaldı dellenmeme.Rabbim ıslah etsin. düzelir inşaalah karışmayı bırakır. Rabbim sabrınızıda versin
hepsi mi aynı olur ya çok mu merak ediyoruz sanki sizin düşüncelerinizi diyemiyosunÇok haklısınız hemde çok , benim ailemde herkes birbirine karşı saygılıdır herşeyi ben bilirimcilik yapmazlar ki okumuş kültürlü insanlar genelde .. eşimin ailesi için aynı şeyi söyleyemiycem hem görgüsüz ve cahiller ama herşeyi onlar bilir en iyi onlar anlar herseyden sormasan bile bulaşırlar , yanlarında birşey konuşmasan da onlar sorarlar ve aptalca fikirlerini belirtirler ..
onlar öyle normal bır sekılde kendılerını konuya dahıl edıyorlar kı bırsey desen kotu nıyetlı sen oluyorsun .hepsi mi aynı olur ya çok mu merak ediyoruz sanki sizin düşüncelerinizi diyemiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?