- 19 Aralık 2019
- 303
- 1.911
- 28
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Aynen esime bu konuda bisey desem hic ordaki o niyeti göremiyor ne olmus sohbet ediyo iste diyoronlar öyle normal bır sekılde kendılerını konuya dahıl edıyorlar kı bırsey desen kotu nıyetlı sen oluyorsun .
Akraba akrep maalesef bazıları hariç..sizinde hayatınızda olur olmadık sorulmayan konulara dahi herşeye kendi fikrini söyleyip kendi kendine tavır takınan 1. derece akrabalarınız varmı?
korona var diye misafirliğe gitmiyorum. ANLAYIŞ 0 LAF MİLYON tane
işe gitmek zorunda olan eşimle ayrı odada yaşıyormuymuşum ayrı odada yaşamıyosam bende dışardaymışım zaten. sanane hadsiz. herkese karşı böyle bi karaktersiz. bıktım bıktım.
işe mecburi çıkanla keyfi misafirlik yapan aynı şeymi ?
dağ başına çıkıp tek yaşamak istiyorum.
başka bir taneside ramazan mukabelesini bir uygulama üzerinden okucakmış. teklif etti sende katıl ben okucam diye buraya kadar sağolsun.
bende "teşekkür ederim ama kendim okucam hem hızlanırım hem alışkanlık kazanırım inşaalah" dedim.
CEVAP: evde okunmuyorki siz okuyabiliryomusunuz bravvvoo uygulamayı indir yükle kendinde istersen ayrı başlarsın
bu nasıl hadsizlik..
tam diyorum Allah rızası için insanları seveyim. sabredeyim ama zaten evde patlamışım birde böyle saçmalıklarla uğraşıyorum.insanları hiç özlemedim.
dağ başına çıkıp çekirdek minik ailemle yaşamak istiyorum. haksızmıym?
Akraba olmayan bile beyan ediyorken... :)1. derece akraba fikir beyan etse iyi.
3. Veya 4. dereceye kadar yolu var bunun.
Ay evet bir de onlar var tabi ama onlar akrabalar kadar ileri gidemiyor sanki.Akraba olmayan bile beyan ediyorken... :)
Dağ başında yaşamaya gerek yok büyük şehirler dağ başı gibi zaten, komşu komşunun umrunda değil, ama kasaba köy sakıncalı binbir türlü dedikodu ve yakın ilişki ve mahalle baskısı mevcutsizinde hayatınızda olur olmadık sorulmayan konulara dahi herşeye kendi fikrini söyleyip kendi kendine tavır takınan 1. derece akrabalarınız varmı?
işe gitmek zorunda olan eşimle ayrı odada yaşıyormuymuşum ayrı odada yaşamıyosam bende dışardaymışım zaten. sanane hadsiz. herkese karşı böyle bi karaktersiz. bıktım bıktım.
başka bir taneside ramazan mukabelesini bir uygulama üzerinden okucakmış. teklif etti sende katıl ben okucam diye buraya kadar sağolsun.
bende "teşekkür ederim ama kendim okucam hem hızlanırım hem alışkanlık kazanırım inşaalah" dedim.
CEVAP: evde okunmuyorki siz okuyabiliryomusunuz bravvvoo uygulamayı indir yükle kendinde istersen ayrı başlarsın
bu nasıl hadsizlik..
tam diyorum Allah rızası için insanları seveyim. sabredeyim ama zaten evde patlamışım birde böyle saçmalıklarla uğraşıyorum.insanları hiç özlemedim.
Sizinle akraba olmak çok zor gerek. Her şeyi hadsizlik olarak nitelendiriyorsunuz sanırım. Merak ettim ailenizden birisi nasılsın diye sorunca, ayyy hadsize bak sanane nasılım falan diyor musunuzsizinde hayatınızda olur olmadık sorulmayan konulara dahi herşeye kendi fikrini söyleyip kendi kendine tavır takınan 1. derece akrabalarınız varmı?
bu nasıl hadsizlik..
Zaten dağ başında çekirdek aileyle kalmak istediğiniz 1. dereceden akrabalar. Yani anne baba ve çocuklar
2. dereceden akrabalar da dedeler,torunlar ve kardeşler.
Sizin bu sevmediginiz tayfa 3. Dereceden akrabalarınız.
Çok yakın olmasanız da olur.
Benim de sevmediğim akrabalar vardı. Gitmeye gitmeye,aramaya sormaya, geldiklerinde evde olmaya olmaya benimle aralarını kesmiştim. Tavsiye ederim.
Siz her söylediklerine cevap verir,her telefonlarını açar, sık sık ziyaret ederseniz araya mesafe sokmaniz zor olur.
Gitmeye gitmeye unuttur kendini. Başarabilirsin.
Aradıklarında inatla açmamakla başla.
Bol sans
Sizinle akraba olmak çok zor gerek. Her şeyi hadsizlik olarak nitelendiriyorsunuz sanırım. Merak ettim ailenizden birisi nasılsın diye sorunca, ayyy hadsize bak sanane nasılım falan diyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?