Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

El kapısı anne evine benzemez der hep..seni alan yandı 3.gün kapıya koyarlar..degil o süslenip gezmek elişi ögren yarın kaynanan arkandan laf eder...
Gurbetde olanlarada Allahım kolaylık versinnnn.inşallah bende anne olurummmmm en kısa zamanda.

canım anneemmm yaaa. onun klasikleri biter mi hiçkaydirigubbakcemile3 kızımm ocaga baktın mı yanık bırakmayalım çıkarkenn,çantanı yol tarafında tutma ALLAH KORUSUN arabayla geçerken kaparlarda sürüklenirsin,boyama şu saçlarını artık be kızım elinde kalacak bigün,şu cep telefonları beyninizi yedi sizin:roflol:telefonda beni aradıgındaki ilk sözüü;napıyosun kızım gelcen mi butarafa? bilmiyorum ki anne niye sordun....hiçç ne biliyim özledim canımda sıkılıyo gelde bi çay içelimmm:teytey:canım benim yaa daha çok var onun güzel sözleri tebihleri biter mi hiç canım annem bitanem benim yaa.kaydirigubbakcemile3

(ev işlerine gönülsüz başlayacagım zaman)Annem söze söyle başlar:"Kızım yaptıgın banaysa ögrendiğin kendine ilerde el kapına gitceksin"
Canım annem:-))

burada yazılan herşey benim de annemin klasikleri arasında ama en çok kullandığı 'yaptığın bana öğrendiğin kendine ' der.... :):)

kiminiz gözlerimi yaşarttınız kızlar
annem ben bekarken hep ' evlilik çok kötü bişey' ' bunlar da evliliği bişey zannediyorlar diyordu' ne haklıymış ellerle uğraşmak ne zormuş. 'herşeyi öğren elinde bulunsun' derdi.'gurbet çok zor' derdi. şimdi de en çok 'çocuğa iyi bak ha' diyor gidip çalışsaydın diyor off anacım okuttun beni zor zahmet olmadı işte

artık türkülerin sözleri daha çok bağrımda eller kadir kıymet bilmiyor anne senin kadar kimse sevmiyor anne.---ne sevdiğin belli ne sevmediğin zalimsin oy hainsin oy. özlemişim anacımı memleketimi tek başıma burda gurbet ellerde. bu da başlı başına bi imtihanmış ama insan yaşamayınca bilmiyor işte

CANIM ANNEM ÇOK ÖZLEDİM BEN SENİ YAAA:((((
yemek ye birazz miden sırtına yapışmış kızımm bak kendinee...yıkılcan bir yerde..
çok süslenme diyorum sana yine süslenmişsin....
uğramıcakmısınıızz bu akşamm çok özledim ben senii..(her tlf.konuşmasında)
sen yaparsında güzel olmazmııı....
o babaannesi kılıklıı her daim parası var....
geç yatmayın kızım vakitli yatın vakitli kalkın..(bana söyler ama bi türlü kendisi de beceremedi:)))
çok gezmeyinn dinlen evdee..
ben buna giyinmesini öğretemedimm hep çıplak kalın bişeyler giy üstüne....
annem senin hakkını nasıl öderim...öpüyorumm seni kocamann...

benim anacugum da cok böyle laflar eder hihoyyyt
acayip güleriz ailecek , annemin cok komik laflari oluyo, cogunu yeni yeni anliyorum, bazilarinin ne demek oldugunu hala bilmem kaydirigubbakcemile4
"seni alan basini alsin alsin duvara vursun" :içelim:
"biseyler ögrende yarin birgün damat olacak herif arkamdan küfretmesin" -tatlicadiarzu-
"gözünüzün önüne bakin gizim (disariya gezmeye cikarken falan, dikkat edin anlaminda)
"süsünü gören gaymakam zanneder" -tatlicadiarzu-(bunu acayip cok der bana, sırnaşık şey)
"kicin acikta yattikca acayip acayip rüyalar görüyon" (ilginc rüyalarimi anlattigim zaman bunu der :roflol:)
"ucu kici belirsiz (bisey ütülerken der, daha demin yine dedi)
"Dabıza !!! ( o ne demek diye soran olursa , ki herkes sorcak biliyorum:icecream: bu annemin memleketinden gelen bi laf ve "sakar" demek kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evin tozunu al
ne zaman bana yardım etmeyi düşünüyosun
gelinlik kız oldun hala çocuk gibisin
akşam babana dediğimdede böyle yaparsın

bak bana cevap verme evli demem çocuklu demem paralarım seni
ah birazda bana çekseydin her bişeyini babasından almış
erken kalk uyuyup kalma çocuğu kahvaltısını adam gibi yaptır

sen adami kanser edersin der
iki katini evladindan gor der
gelirken bisey gotur giderken bisey gotur(her zaman is yapmak lazim)
akilli ol kiziiim yuvani dagitma

senağlama rahmetli annemin tek hatırladığım cümlesi :
oku kızım koca eline bakma ben gibi...
okuyamadım annem dedğin gibi oldu :çok üzgünüm:

Kızlar kötü olduk şimdi ya.(
Gurbetteyiz bir de ..Yandı tutuştu hasretlerimiz..
Bazen dalıyorum uyuyakalıyorum öylece aradan 10 dk geçiyor annemin seslenişiyle uyanıyorum...Kızııımm hadi kalk bitanem...hadi anneciğim...diyor...Uyanıyorum bakıyorum kı ne annem var ne sesi kokusu ama yüreğime eğildiğimde kocaman olmuş herşeyiyle görüyorum..
Mazlumdur annem özünde masumdur..O kadar acı çekmişki zamanında bu acılar pişirmiş yoğurmuş hkulade bı ınsan bır melek yapmıs onu..Bizlere incilerim der ben tek kız olduğum için annemle aramızda son derece derin bir bağ vardır..Sesi de o kadar güzeldir ki bazen zorla söyletirdim ona aldırma gönülü:_) kaybolurum o söyledikçe...Babam da keza annem kadar eşsizdir..Ne söylesem az..
Annem derdi ki ;Canımsın sen;Sen olmasaydın Ben yaşayamazdım zevk alamazdım mutlu olamazdım bu dünyada ...( annne derım abartma ya kötü oluyorum:_
Seni Çok seviyorum anne;Seni çok seviyorum baba;kardeşlerim canım ailem..
En son 2 saat önce msn de görüştük tutamadık yine kendimizi..
Benim de şimdi minik bir kızım var daaha da çok özlüyorlar biz de tabi...İnşaallah onun kadar mükemmel bir anne olurum ben de..OoO atışmalarımızı dahi deli gibi özlüyorum..
Rabbım cennetınde kavstursun bızlerı..Herkesın annecıgıne hayırlı uzun ömürler versin..
Olsa da yanımda şimdi koynuna yatsam..:_)

aglattin beni beee .avrupada dahada koyuyo insana annesizlik.ben 2 senedir goremiyorum annemi.ona bi kavussam
ahhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aglattin beni beee .avrupada dahada koyuyo insana annesizlik.ben 2 senedir goremiyorum annemi.ona bi kavussam
ahhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senağlama Ben de yurt dışındayım..Ama 5-6 ayda bır gorusmemıze ragmen ınanılmaz ozluyoruz bırbırımızı..Sureklı msn web cam.acık canını sevdıgım teknolojı yerimseniben
Bır nebze sonduuuruyor yangınımzı bazen de yaktıkca yakıyorrr hasretlıkbee:delphin:

eve bilgisayar girdikten beri sürekli aynı şeyi tekrarlayıp durur...interneti ödemicem artık kaldırıcam bilgisayarı bakalım ozaman oturabilecekmisiniz başına.ama nedense internet parası rutin birşekilde ödenir bilgisayar herzamanki yerinde olduğu gibi oturanlarda başındadır.canım annem ya:1hug:

Back
X