Kızlar kötü olduk şimdi ya.(
Gurbetteyiz bir de ..Yandı tutuştu hasretlerimiz..
Bazen dalıyorum uyuyakalıyorum öylece aradan 10 dk geçiyor annemin seslenişiyle uyanıyorum...Kızııımm hadi kalk bitanem...hadi anneciğim...diyor...Uyanıyorum bakıyorum kı ne annem var ne sesi kokusu ama yüreğime eğildiğimde kocaman olmuş herşeyiyle görüyorum..
Mazlumdur annem özünde masumdur..O kadar acı çekmişki zamanında bu acılar pişirmiş yoğurmuş hkulade bı ınsan bır melek yapmıs onu..Bizlere incilerim der ben tek kız olduğum için annemle aramızda son derece derin bir bağ vardır..Sesi de o kadar güzeldir ki bazen zorla söyletirdim ona aldırma gönülü:_) kaybolurum o söyledikçe...Babam da keza annem kadar eşsizdir..Ne söylesem az..
Annem derdi ki ;Canımsın sen;Sen olmasaydın Ben yaşayamazdım zevk alamazdım mutlu olamazdım bu dünyada ...( annne derım abartma ya kötü oluyorum:_
Seni Çok seviyorum anne;Seni çok seviyorum baba;kardeşlerim canım ailem..
En son 2 saat önce msn de görüştük tutamadık yine kendimizi..
Benim de şimdi minik bir kızım var daaha da çok özlüyorlar biz de tabi...İnşaallah onun kadar mükemmel bir anne olurum ben de..OoO atışmalarımızı dahi deli gibi özlüyorum..
Rabbım cennetınde kavstursun bızlerı..Herkesın annecıgıne hayırlı uzun ömürler versin..
Olsa da yanımda şimdi koynuna yatsam..:_)