• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

gerisekalı der bazen hoşuma gidiyo :-)bi arkadaşımın anneside kazık kız derdi bizimkiler biraz asabi :KK70:

senınde senın gıbı cocougunolsunda gör derdı
ama sımdı enım cocugumada o bakıyor ve sımdı dıyorum cok dua ettın al sana ıkıncı beenn :)

bunlarda benim annemden inciler.

ben: diğer ev işlerini yaptır ama bana bulaşık yıkatma anne yaaa
annem: yaparsın bana öğrenirsin kendine
ben: yav bulaşığın neyini öğrenecem zor bir iş mi sanki .(iç ses atom parçalıyoz sanki)

bende ev işlerinde beklediği ışığı göremeyen annem
-yok yok seni 3 günde geri getirirler. ne biçim kız yetiştirmiş diyecek kocan kaynanan.

benden bir iş yapmamı ister annem bende kalkar yaparsam
-bir şeyide ben demeden kendi kendine yap
+yahu yapıyorum ya daha istiyon alalalla.

yok hemen istediğini yapmazsam
-bir dediğimi de ikiletme ne olur sanki.

küçükken kardeşimle kavga edince ikimizde anne anne diye bağrışırdık. en sonunda dayanamayan annem
- bana anne demeyin
- biz kardeşimle muzur muzur ne diyek halamı diyek teyze mi diyek amcamı diyek.

saçlarımı toplamadığımda
-ay hiçmi canın sıkılmıyor o saçlarından ben senin yerine sıkıldım.

annem misafirliğe gidip oradaki parlak hamarat kızları görüp evdeki tembel kızını görünce
-ayy maşallah o kıza nasıl hamarat anası yerinden kalmadı. her işi o gördü bulaşığı yıkadı hizmet etti onu yaptı şunu yaptı .......
ben: ???*
:D e tabi hiç iş yapmayan ben bize misafir gelince bizdede aynı hatun oturur ben dolanirim :KK69:

Bizimkide bise olunca hazaaaal diye bağırır efendim anne derim ses yok gene aynısını yapar illa yanına gitcez :KK4:

Harikaaaaa.. Bu ne biçim temizlik... harika yani bana temizlik yapmış. . Bırak elinde ki o telefonu.. bide evlenecek.. yemek hazırla kahinbabana hergün et yapacan kalk öğren.. bide dodi dio bana :oops:

-Yaptığın banausa öğrendiğin kendine
- anne olunca anlarsın
-aman sen dokunma süsün bozulmasın
-çorap giyme sonra Karnım ağrıyor de
-betona oturma çocuğun olmaz
- elin evine gidince de bu kadar rahat olabilecek misin bakalım o zaman göreceğim seni
- ben senin öğrencin degilim konuşmana dikkat et
- o elindeki telefon olmasa napardin bilmem
- telefonunla siyam ikizi gibisin
Canim annem benim yaaa

Yılllaaar yıllardır anacığımla hep ayrı kaldık doya doya uzuuuun yıllar bi evde yaşayamadık o sebeple telefon konuşmalarında klasikleşmiş sözlerine daha bi hakimim :
(O beni arayacakken tam ben onu aradığımda) "Kalp telefonlarımız çalışmış."
(Doğru durayım, saçma sapan şeyler yapıp da başımı derde sokmayayım diye sanırım) "Gözünün önüne bak."
(Anneliğiyle ilgili bi konuyu eleştirdiğimde) "Ana ata ol da sen de gör." ağzını yidiğim annem :KK15:

bende Anne yok ama kaynana var :KK70:
1) Allah düşmanımın başına vermesin senin gibi gelini veripte Mutlu Etmesin :KK70:
2) Kızım İş Yapınca Kimsenin Gözüne görünme nazar değer :)
3) Corap Giy Sonra üşütecen o zaman görürsün

daha varda aklıma gelmiyo seviym kız kaynana seni :D

Back
X