saol canoŞenizgüle güle kullanın kızlar hepsi çok güzela.s.a.s.a.s.
o senin süperliğin foot:)saolhihoyyytkullanıcı adına yakışur bihihoyyytr performans beklirem senden he:roflol:sagolun kizlar ben de ekliycem bende kiskansim aso yine süpersin arkidasim:)
yaa hepinizin ayakkabıları çook güzel ve ben şunu anladım ki ben hiç kokoş değilim kokoş olacağım bundan sonra kıskandım:)
yaa hepinizin ayakkabıları çook güzel ve ben şunu anladım ki ben hiç kokoş değilim kokoş olacağım bundan sonra kıskandım:)
Inanirmisin bütün ayakkabilarina baktim,hepside 10 numara,seni tebrik ediyorum :)
kızlar babetlerimi bu gün aldım bakalım beğenicekmisiniz hemde 10 tl ye :):)
ol tabi bacım neyin eksik:lepi:
evet sende kokoş olhihoyyythihoyyyt..yaşasın kokoşizmkaydirigubbakcemile5:roflol:
LEPİ BEBİŞİMe bak kokoşluk gör biz neyiz onun yanında..:)BEBİŞİMdelikafaduldendaha yeni gördüm bayıldım bacım kırmızıya..kokoş şey senikaydirigubbakcemile3
[/URL]
İNCİTANEMTUANAayakabılarının hepsine bakamadım..babetlerin çok hoş,bu spor ayakabını çok beğendim..güle güle giy hepsini..[/URL]
alıcam ya ben de nişanda böyle şeyler tutmasın beni kimse :jeyyar:
öğrenciyim diye bunları giyemiyorum ama ilk fırsatta alıcam. boyum biraz uzun diye topuklu neyine diye bakanlar var ama ben bu tabanıda kalın olanlar var ya onlara bayılıyorum burada da vardı kırmızı renkliyi hatırlıyorum upuzun topuğu vardı çok hoştu:asigim:
yaşasın kokoşizm:sm_cool:
sehnsuch tatlışım kırmızı ayakkabıların dışındakileri çok beğendimm güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?