Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagolun kizlar ben de ekliycem bende kiskansim aso yine süpersin arkidasim:)

yaa hepinizin ayakkabıları çook güzel ve ben şunu anladım ki ben hiç kokoş değilim kokoş olacağım bundan sonra kıskandım:)

yaa hepinizin ayakkabıları çook güzel ve ben şunu anladım ki ben hiç kokoş değilim kokoş olacağım bundan sonra kıskandım:)

evet sende kokoş olhihoyyythihoyyyt..yaşasın kokoşizmkaydirigubbakcemile5:roflol:

sehnsuch tatlışım kırmızı ayakkabıların dışındakileri çok beğendimm güle güle kullan...

kızlar babetlerimi bu gün aldım bakalım beğenicekmisiniz hemde 10 tl ye :):)

rengi gri kırmızıdimi yanlış görmüyorum çok güzelmiş güle güle giyin cnm

teşekkür ederim gri kırmızı ama kameradan çektim net çıkmadı

LEPİ BEBİŞİMe bak kokoşluk gör biz neyiz onun yanında..:)BEBİŞİMdelikafaduldendaha yeni gördüm bayıldım bacım kırmızıya..kokoş şey senikaydirigubbakcemile3

İNCİTANEMTUANAayakabılarının hepsine bakamadım..babetlerin çok hoş,bu spor ayakabını çok beğendim..güle güle giy hepsini..

kızlar hepsine bakmadım..buraya resim ekleyen bütün herkez İyİ günlerde güle güle giysin ayakabılarını..yavaş yavaş bakıcam artık..a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
asocum o benim nişan ayakkabılarım sadece nişanımda giyindim öbür tüylüyüde sözümde giyindim şimdide kullanıyorum özel biyere ev lere gidince yani ama fazla giyinmem evden pek dışarı çıkmadığımdan teşekkür ederim hayatım

ol tabi bacım neyin eksik:lepi:

evet sende kokoş olhihoyyythihoyyyt..yaşasın kokoşizmkaydirigubbakcemile5:roflol:

ben kendi adima cok tsk ediyorum canimcigim al tabii senin neyin eksik yazda geliyo yavas yavas güle gülede giy canima.s.yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
dost başa düşman ayağa bakarmış anam bizde ayakkabılara bakıyoruz dostmu düşmanmı oluyoruz:roflol::roflol::roflol:

bizim ev ayakkabıcı dükkanı gibiymiş looo

şu sayfadan bir kurtulalım hemen ekleyeceğim sayfanın ucu başı nerede belli değil vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…