Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bir ayakkabı mağazasının internet sitesinden buldum ve bayıldım sizce nasıl yarın gidicem mağazaya ve topuklulardan birini ve babeti alıcam eğer mağazada varsa sizce nasıllar ben ilk resimdekine daha çok bayıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
bayıldım burayadelikafadulden
bebişim52ben ilk resimdekini beğendim,alıcaksan onu alyerimseniben
bu topiği açan arkadaşım,çok güzel düşünmüşssün:lepi:
bende bir kaç sevdiğim ayakabımı paylaşırım sizlerle,herkez ayabılarını güle güle giysin:CüvCüv:

bunlarda benim cicişler.
bügün aldım.
ama photo nedense ekleyemedim
sadece link olarak ekledim
amma zorlaşmış bu photo eklemek ayoolll

sütlügayfe sirena yazanı çok çok beğendim güle güle giyy :asigim:[/B]

bende geldimhihoyyytbir kaç tane ekledim şimdilik,ilerleyen günlerde yine buralarda görüşürüz zaten:lepi:

sütlügayfem bayıldım ayakkabılarına
sehnsucht06 özellikle 3-4. ayakkıbılara bayıldım

:dilcikar:bunlar hiç güzel değilsehnsucht06,sen bunları bana yolla adresimi veriyimde,hem ayaktada hiç hoş durmuyo bence:dilcikar:
tamam...itiraf ediyorum:çok üzgünüm:çok kıskandımmmdelikafaduldendelikafadulden
bütün ayakabıların birbirinden güzel,ama ben buna hasta oldum:asigim:iyi günlerde güle güle giy işallah,ayakta muheşem durur bu ya,tam benim tarzım bunlar... kırmızı oje ile falan üfff:içelim::teytey:

bunlarda son topuklular biraz daha eski olanlar

bittiiii
2-3 tanede annemlerde var onlarla babetleri flnda önümüzdeki günlerde eklerim öpüyorum hepinizi

ilk resimdeki çok hoş kesin almalısın cnm yerimseniben

3.resimdeki de bana hediye geldi koyu kırmızısı ama hiç giymedim :sm_confused:

yerimmm senin tarzını asooo hihoyyyt
çok begeniyorum açık ayakkabıları ama parmklarım hoş durmuyo diye giyemiyorum pek :çok üzgünüm:

yerimmm senin tarzını asooo hihoyyyt
çok begeniyorum açık ayakkabıları ama parmklarım hoş durmuyo diye giyemiyorum pek :çok üzgünüm:
patimhihoyyytbeğendiğine sevindim hayatım..hoş duruyordurda,sana öyle geliyorduryerimseniben..Şeniz

sehn..cns_dnz.
ASO..

cok hoşlar kızlar yaa..
insanı ayakkabı almaya itiosunuz vala hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…