Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nergisim nike larıına ve bullu babetlerııne bayııldıım çok guzel:)

canim esin zevkliymis gercekten harika.cok begendim.gule gule giy

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk etapta hakkksizlik etmissin ama tatlisim sende bence gayet güzeller esinde zevkliymis güle güle ayaginda eskisin canimyerimsenibena.s.

incitanem ve gıyabında tüm babetcileri selamlıyorum kaydirigubbakcemile3 çok şekerler ama kendimde bir türlü ısınamadım şu babetlere fisfisfis
elis eşin gayeette zevkliyiş bence kaydirigubbakcemile5

canim esin zevkliymis gercekten harika.cok begendim.gule gule giy

vallahami,,,,hatta gidip degistirmeyi bile dusunmustum,,,yuvarlak burun ve kisa topuklu sevmem diyeee,gercekten guzel heee,aaay uzuldum simdii,,gunahini aldim adamin,,,

beyendiginize sevindim kizlar buarada,sagolun........a.s.a.s.a.s.

bnlarıda ben bugun aldım:) sızınle paylasım dedim

susu çok şık güle güle kullan her
benim aacilen siyah ayakkabı almam gereek

bunlarda benim ayakkabılarım. botları çekemedim kaldırdık çünkü. elimin altında olan ayakkabılarımı çektim.

susu18 senin ayakkabılarında çok güzel güle güle kullan. tam benim tarzım

güle güle eskit canim cok güzelmisyerimsenibena.s.

fistigim senin tarzinada bayildim zarifsin kibarsin vesellamyerimsenibengüle güle eskit emi cicima.s.

tmy insan bi tarzı beğendimi eli hep ona gidiyor değil mi kaydirigubbakcemile3 gri ruganlar güzelmiş kaydirigubbakcemile5

fistigim senin tarzinada bayildim zarifsin kibarsin vesellamyerimsenibengüle güle eskit emi cicima.s.

teşekkür ederim cnm

tmy insan bi tarzı beğendimi eli hep ona gidiyor değil mi kaydirigubbakcemile3 gri ruganlar güzelmiş kaydirigubbakcemile5

valla yaaa geçen seneye kadar hep spor ayakkabı giyerdim bu sene bi aldım maşallah hepsi aynı tarz oldu:)))

canm ilk 2. ayakkabını çok begndmmm yerimseniben
hepsi de çok hoş güle güle giyin canm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…