Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pek çoğunu beyendim puantiyeliyle kırmızı dolgu topuk terlik daha bir dikkatimi çekti iyi günlerde kullan

bende koyayım dedim kızlar ya.. bu benim cok severek giydigim babetim...bugünde giyince sizinlede paylaşmak istedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
aşksınsencansınsencanm çok hoş ayakkabıların,ne kadar çok öyleeee :)))
güle güle giyin canm

seksisinek....asksınsencansınsengüle güle giyin..çok güzel bunlar

bunlarda benim ayakkabilar daha hepsini eklemedim ,zaman oldukca kalanlarda eklerim

3 ve 4numaraya bittim ya cok güzeller canimcigim iyi günlerde giy insallah ve güle güle eskityerimsenibena.s.

birincisi ve sonuncusu offfffff offffffffanladin sen onuyerimsenibena.s.

offfffffff harikasin canim yine bir numara ve sonuncuya bitdim digerleride güzel ama bunlar baska ya tam benliknaniknanik
ayaginda eskisin canimcigimyerimseniben

cok saol canim ,daha bikac kez giydim ,bi kadinlar bi bisey gorsek dayanamayip aliyoruz eskimeye bile kalmiyo valla
seninde ayakkabilar cok guzel
insallah daha guzelleri senin olur

ayakkabılarının hepsi çok güzel ama bu iki ayakkabına özellikle bayıldım güle güle giy canım

ben sbblue nin bu aykabılarına bayıldımmmm.... ayıltın benii :roflol:

kızlar bende pabuçlarımın bir kısmının fotosunu koyayım şimdilik, devamı gelecek ... kaydirigubbakcemile2

bakalım beğenecekmisiniz sırnaşık şey

kızLar süper formdasınız vaLLa ..
BayıLdım ayakkabıLarınıza...
Bende akşam eve gidince çekiimde bende koyayım biraz ayaKKabı ...
kıskandım sizi kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinizin ayakkabıları çok hoş valla bayılıyorum böyle topiclere hihoyyyt

hepinizin ayakkabıcıklarımuhteşemkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyi günlerde giy ponus
bende siyah ayakkabı yokluğumu hissetdim sayende nerde rekli ayakkabı var buluom siyah almaya gidiyorum ama elim gözüm renklere gidio kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…