Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yenimi bunlar fıstığım güle güle giy banada lazım bi tane bu hoşmuş alkisalkisalkis

bunlara bayıldım güle güle iyi günlerde kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayak parmağımda nasır olduğu için ayakkabı alırken çok zorlanıyorum topuklu giyemiyorum babet modellerini çok sevmeme rağmen giyemiyorum her yerdede spor giyilmiyoki yasenağlama

Bikaç tane de benden..
Yeni değiller henüz yeni sezon bişeyler bakamadım

Sevgili Barçman senin ayakkabıların da benim favori modellerimdir...
Mümkün olsa bakkala pazara bile onlarla giderim...
Platform olayına bayılırım...Boy fukarası olunca da, platform acayip destekliyorkaydirigubbakcemile3

kızlar size bi soru...krem yada beyaz renk adidas modeli ..yan çizgileri altınsarı ..böyle bi model almak istiyorum ..gerçi mağazaları pek incelemedim ama gözüne çarpan varsa istanbul da bi deyiversin sevabına gördümü nerdedir kaçadır kaydirigubbakcemile3

burcucumm evet çok güzel ama fiyatlar biraz tuzlu:a015:350 eurodan başlıyorkafamçokkarıştı

hepinizin ayakkabıları çok cici arkadaşlar güle güle eskitin inşallah hihoyyyt
kendi ayakkabılarımından değilde mağazaya gelen rus bi müşterimizin telefonumla arkadaşıma göstermek üzere çektiğim ayakkabı resmini koyacağım

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iki babette ben eklim bari

siyah-gümüş ekoseli babetim...:asigim:

bu ayakkabım aslında kahverengi ama siyah gibi çıkmış burada..

:asigim::asigim:

hepiniz iyi günlerde kullanın ayakkabılarınızı kızlara.s.

burcucumm evet çok güzel ama fiyatlar biraz tuzlu:a015:350 eurodan başlıyorkafamçokkarıştı

Evet ama deger :asigim:

Ugg's botlarida 300 euroden basliyor ama onlara asla vermem, Dsquared² ayakabilarina 350 euro verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…