Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asorti çok hoş ayakkabıların bende bugün bunun kırmızısından alıcaktım ayak numaram yoktu sipariş verdim gelicek inşallah(ayıp olcak belki ama kaça aldın canım kazık yemim burda:))))

bi cogunu gözüme kestirdim ha haberin olsunyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
kafamçokkarıştı ayay burda pabuc dükkani varmis hangisine bakacagimi sasirdim cok zevklisiniz hepside cok güzel güzel günlerde kullanin insallah.:teytey:kaydirigubbakcemile3

incim demek bunu yeni aldin güle güle giy cok begendimkaydirigubbakcemile3

ah bide ben ögrensem bende ayakkabilarimi koyardim ama nerdeeklava:klava: neyse sen gelince ögretirsin:1hug:

tskler yengosum pirlantamyerimseniben
ögretmemmi hele bi geleyim ögretirim nasil eklendigini sende bu azim oldukca ögrenmemen elde diilyerimsenibena.s.

asorti çok hoş ayakkabıların bende bugün bunun kırmızısından alıcaktım ayak numaram yoktu sipariş verdim gelicek inşallah(ayıp olcak belki ama kaça aldın canım kazık yemim burda:))))

cnm 39 tl ye aldımm

eltimin hedayesii

barçman abla bunlar çok topuklu bööle yüseklerle ben yürüyemem sen yürüyebiliyosan ne güzell...

spor ayakkıbılarımın bazıları yani devamlı kullandıklarım...

bunlarda klasik ayakkıbılarım....

buda benim en çok sevdiğim ayakkabım koyam bariii

kızlar valla ayakkabılarınız dehşet güzel güle güle giyin ama benim ısmarladığım seksi ayakkabılarımı kimse beğenmemiş:çok üzgünüm:

hepsi cok güzel yaaaaa ayakkabi alasim geldi yine valla

barcman ablam ben begendimmmmmmm cok güzeller ya bayildim, iyi günlerde kullan

kızlar topiğiniz çok güzel kaç saattir burdayım hala çıkamadım
hepinizin harika ayakkabıları var iyi günlerde giyinin inşallah

kızlar valla ayakkabılarınız dehşet güzel güle güle giyin ama benim ısmarladığım seksi ayakkabılarımı kimse beğenmemiş:çok üzgünüm:

ben bayıldım bikeree hatta daha yeni kendime geldiim yorumum kaynadı aralarda :çok üzgünüm:

ben bayıldım bikeree hatta daha yeni kendime geldiim yorumum kaynadı aralarda :çok üzgünüm:

hihhihi gördümsenin yorumunu ve senin beğeneceğini tahmin etmiştim

çünkü bende senin ayakkabılarına bayıldım ayakkabı konusunda zevkimiz aynı seninle:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…