Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim hatunlar,pendik HAFİK mağazasından aldım ama ayakkabının markası Rebecca inanılmaz yumuşak ve yürümesi çok kolay topuğuyla

sürmeli ve life city ayakkabılarınız çok güzel...
life city özellikle ilk üçü çok beğendim...

sagol bebegim opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

Ohhşş bunları gördükçe ayak fetişi olcam galiba kaydirigubbakcemile3
Şimdik öncelikle SuRMeLi hanımdan başlıyım bugünlerde hasır dolgu topukla sıkça karşılaşır oldum yine moda bu yaz.. Harika bence .. Hatta geçen bir kız taytın altına giymiş hasır dolgu topuk kaba duracağını düşündüğüm halde büyük yanılgıya düşmüşüm anladım harika durmuştu valla.. Güle güle kullan canım.

Sonracıma life_city hanımcım sizde kısa topuktan hazeden birisiniz benim gibi sanırım , inanın zevkime inanılmaz uygun ayakkabılar beyaz ve kırmızıya özellikle bittim , çok şıklar ve kaliteli , güle güle kullanın..

demothy bebişim ya benim imaj makerim olur musun? Benim senden öğrencek çok şeyim var valla yaa bu topuklularla yürüyebilir miyim bilinmez ama inan bööle ağzım açık hayran hayran baktım , çok çok çooook güzelmişler cidden.. Benimde dolabımda bçle feminen ayakkabılar olsun bende yüksek topukla yürüyebiliyim istiyorum

AttaQue cimm:) tşkk edermm
evet boyum 172 olduğundan dolayı çok topuklu giymiyorum çok özel bi gün olursa o zaman giyiyorm topuklu ayakkabı:)
zaten pekte yürüyemem:)

ablacım kosturuom walla vakıt yok
bende senı cok sevıyorummmm sen zaten bunu bılıosun zemuszemus
cok optummmm bıtanecık ablammmm

tatlım şu önü kapalı yuvarlak burunlu siyah terlikleri nerden alıyosunuz ben hiç bi yerde göremedim ama çok istiiyooruuum :)

tatlim özür dilerim daha yeni gördüm mesajini
ben onlari yillar öncesi aldim,
bir aralar ögrenci olarak bir mobilya magazasinda calisiyorum
oraya bazen canta telikte geliyordu ordan almistim, ama genelde bazen incik boncuk, hediyelik esyalar satan yerlerde de oluyor burda bir kac euroya kaydirigubbakcemile2

canım güle güle kullan ne orjinal ayakkabı bu böyleee çok hoşuma gittivereliniortak

:1shok:yaaaaaaaaaa ayakkabın cok güzel canım yaaaa.ben optimumda gördüm aynısını hevesle denicektim kız dediki sadce 39 v e 40 var.ayyyyyyyy nası üzüldü valla.hem cok rahat görünüyodu hemde cok şık.kıymetını bildelikafadulden

life city o beyaz pabuçlarını istiyorummgelinliğimin altına ben onu bi güzel süslerimmmkaydirigubbakcemile3

buda yeni aldığım ayakkabılarım çok sevdiiim :)

Geçenlerde çok sevgili KK dostlarımla buluştum. Oflaya poflaya girdiğim zaradan bu şirin pembe ayakkabılarla çıktım.kaydirigubbakcemile3 biraz geç oldu ama yine de sizlerle paylaşmak istedimopuyorumnanaktan

waouuuuuv harikaymışşşşşşş :asigim: zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…