Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy cnm cok guseller zaten bu yaz gladyatör ler moda bende arastırıyom ama cok pahalı 150-160 tl burda biraz düşmesını beklıcem artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayakkabılarınız gerçekten çok zevkli arkadaşlar...topuklu ayakkabıları ben de çok seviyorum fakat boyum uzun olduğundan dolayı pek giyemiyorum...özel günlerde falan işte.....keşke biraz kısa olsaydım da sizler gibi yüksek topuk ayakkabıları rahatlıkla giyebilseydim....senağlamasenağlama

ayy cnm cok guseller zaten bu yaz gladyatör ler moda bende arastırıyom ama cok pahalı 150-160 tl burda biraz düşmesını beklıcem artık.

canım bende acilen aldım bu ayakkabıyı bi özel gün için gerekmişti öyle ucuz bişiler arıyordum ben pek topuklu ayakkabı giymem o yüzden öle dediğin gibi rakamlar vermek istemedim sanırım türkiyenin her yerinde olan bi mağazadan aldım hemde bana göre inanılmaz fiyata 47 liraya fln geldi zemuszemus

Kızlar hepiniz de güle güle giyinin cicilerinizi.
Ben de bugün ayakkabısı delisi olarak bu ayakkabıları aldım. Birini alınca diğeri beleş.

Canım ayakkabıların hayırlı olsun aynısından benimde var. Deichman dan 50 tele ye almıştım. İkimizinki de hayırlı olsun :lepi:

slm kızlar bende sureklı ayakkabı alır sureklı eskıtırım kıyafete para harcamam en sevdıgım sey ayakkabı almak gercı evlenınce bu zevkım bıraz kısıtlandı ama olsun :)

bu ayakkabıları aynı gun aldım evlenınce pohcamda gelmıstıs aldı hepsı kendı zevkım kendım begendım kocı hepsı eskıdı zaten borclar bıtsede alsam

beyaz babetım

gunluk hafıf topuklu babetım

[kahverengı gunluk babetım

gelın ayakkabımdı

sporum

buda gezmelık topuklum

en çok begendigim ayakkabim :)

secimleriniz harika ne kadar zevkliyiz isimiz gücümüz süs:))

yeni aldigim ayakkabim

sagol arkadasim, biraz vuruyor ama zarifligine kiyamadigimdan kullaniyorum:)

arkadaslar bende ayakkabilarimin resimlerini paylasmak istiyorum ama nasil olucagi konusunda hic bir fikrim yok cok yeniyim bu sitede cozmem zaman alicak galiba fikirlerinizi paylasirsaniz sevirinim

yeni cicilerim

kızlar yenı aldıgım spor ayakkabım

aaaaaay cnm cok begendim ne kadara aldın tatlım bende istiyorum yaaaaaaaaaa:gitme:

sürmelii bayıldımmm ayakkabına dantel gibiiiiii banaa da all kuzummmmmmmmm

sürmeli bende beyaz ayakkabını beğendm güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…