Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bir kaç tane ayakkabı ekliyorum bu akşamlık bu kadar yeter. fırsat buldukça eklerim artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
pembe dolaba koydum bu gün ama burayada koymak istedim:icecream:fazladan iltifat almak için değil valla,maksat nem kankamın topiği coşsun:roflol:

ne kadar ilginç.ilk defa görüyorum böle bişiy.güle güle giy.

bu ayakkabılarım geçen sene almıstım ama benikyile tek farkı benimkinin üstünde böyle taş yok ve topuğu biraz daha fazla düğün için almıstım zaten

bunuda geçenlerde aşkitomla aldık kotların altına süper oluyo ve cok rahat ayakkabı

işyerindeyim bende bugün giyindiğimi çekiyim dedim aslında evde koleksiyon varr hihoyyyt

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurban olurum ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankan yesin seni bitirsin emi:):):)opuyorumnanaktan
ayakkabına diecek laf yok bacıı senin gibi pek bi güzelŞeniz

bugün bunu aldim kizlar, abiye alti ayakkabi ariyordum uzun zamandir
hem günlük hemde abiyelik..

süper cnm dediğin gibi hem abiyelerde hemde günlük kıyaftlerde süper olur..güle güle kullan:)opuyorumnanaktan

bende bunları yeni aldım aama siyaha boyatıcam...gothic tarz çok seviyorum bi anlık alıverdim..umarım pişman olmam kışa var daha....

cnmmm kışa şimdiden hazırlık yapmışsınyerimsenibenbence rengi çok hoş siyah bisüür ayakkabı bulabilirsinnn yada bi süre iy sonra siyaha boyatsengözlerimebaksanabgüle güle kullann o soguk kış günlerinde:)

BENDE EN SEVDİĞİM İKİ AYAKKABIMI EKLEDİM ARKADAŞLAR.NASILLAR SİZCE?

cnmm dolgu taban ayakkabı hiç estetik gelmiyor gözümeee,ama kahverengi ayakkabına bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm rengi modeli süper vallaa:sm_cool:

teşekkür ederim . bu tarz ayakkabılar marka olmadığı halde çok pahalı...atladım bende hemen dayanamadım aldım vereliniortak

Son düzenleme:
sandaletlerim :)

buda benim aylarca aradığım ve sonunda bulduğum lacivert ayakkabılarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…