Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda benden ilk olsun dün annemle kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yaptık bunlar payıma düşenler :))) gerisi yeni taşındığımız için kolilerde yavaş yavaş açtıkça hepsini ekleyeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
çok guzel hepsı gule gule gıy canıma.s.
sağol canım a.s.
Teşekkkürler aquacıma.s.:) tatlım diğerleri hep spor ayakkabı olduğu için sürekli onları giyiyorum altları batık:) bunların bazılarını sildim bazılarınıda makinaya atmıştım canım ondan giyipte çektim:)
hepsi çok hoş düşüm,ama en alttaki siyah sivri buruna bayıldım:lepi:ayağındada çok sexi durmuş:jeyyar:güle güle giy canım

asocum tatlım beğenmene sevindim bende o ayakkabımı çok seviyorum bi tek klasik o var zaten o da ayrı mesele:)))

bunlarda bugün aldıklarım

livcim teşekkür ederim canım aslında spor ayakkabının rahatlığı hiç bi ayakkabıda yok bende çok seviyorum o spor ayakkabımı a.s.

düş leoparlının düz siyahını alıcakdım bugun sonra vazgeçdim

düş leoparlının düz siyahını alıcakdım bugun sonra vazgeçdim

Bende düz siyahta baktım ama o çok sertti bu öyle sert değil ben bunlarla çok rahat ettim.
Sen öle yumuşak bi ayakkbı bulursan kaçırma hoş duruyorlara.s. bazıları çok sert oluyor ayağını kesiyor insanın :S

2. ve 3. ayakkabılarını cok begendım ıyı gunlerde gıy canım

DÜŞ leopar desenlı babetlerın cok guzelmış ayakkab no kac canım bana gonder hemen onudelikafadulden

kızlar bunlarıda dün aldım...

bugün aldığım ..

bugün aldımmmm...güzelmi?

bugün aldımmmm...güzelmi?

niltol ayakkabın cok güsel
frenc i bende cok sevıorum ayaktaa

düşcüm sexi ayaklım süper ayakkabın bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…