Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
didosh ve düş byaıldım ayakabılarınıza
didosh ug ların süper bende almak istiyorum erzurumda yok int sipariş versem çakmadır diye alamıyorum

hepsi çok güzeller
güle güle giyin

düşçüm sandaletler ayrı bi güzel :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
bebişim sen bunu ekleyeli aylar olmuş ama ben bu ayakkabıya bayıldım tam benim istediğim gibi.. sen bunu nerden aldın cnm ?

kızlar ayakkabılarınız müthiş ama lütfen eklerken kadınlar kulubu tarzında bir yazı yazın şöyle resmin üzerinden geçecek şekilde
suistimal etmesinler güzel hatunlarımı
lütfen rica ediyorum
neler olabileceğine inanamazsınız

Bende şimdilik ayakkabılarımın bir bölümünü koyuyorum..
Daha sonra vaktimin daha bol olduğu bir zamanda diğerlerini de paylaşacağım opuyorumnanaktan

Kızlar bu söz de giydiğim ayakkabılarım... (benim için çok değerliler)

Bunları geçen hafta sonu aldım.. Rengi çok tatlıydı dayanamadım kaydirigubbakcemile3

Alalı bir aydan fazla oluyor ama henüz hiç giymedim Herhalde seneye giyilir havalar soğudu:)

Bu sene inciden aldım bunları. Gerçekten çok rahat...

Ceyo dan almıştık. Severek giyiyorum:))

Böyle durduklarına bakmayın çok rahatlar kaydirigubbakcemile3

yuhanna kırmızı botlarına ve beyaz ayakkabılarına bayıldımmmm

Bir gecede tam 95 sayfa bakabildiğime inanmıyorum,
ayakkabı tutkusu bu olsa gerek...Çok hoş modeller iyi günlerde kullanın hepiniz...

Bunlarda benden olsun.

Bunları yaz başında aldım. Hemde 8 liraya

Bunları da 41 liraya almıştım. :dance:

Bunlarda kuzenimin düğünü için aldıklarım. şutarafagitti

reebokları nası 41e aldn cnm? nerden ? ve üsttekıler de ck guzelms nası ucuza bulabılıosun?

Canımcım gg nin açık arttırma sistemi sayesinde bir sürü ucuz ürün alabiliyorum. :)

Üye oluyorsun canım önce. Her ürünün belli bi süresi var. Teklif veriyorsun süre bitince en sn kimde kaldıysa ürün sahibi o oluyor.

ksin gelıyormu ki. kaçgunde kim tarafndan nasıl gelıyor odemeeyı nası yapıyosn

Ödemeyi havale yada kredi kartı ile yapıyorsun. Para hemen satıcıya verilmiyor. Havuz hesabında birikiyor. Satıcı ürünü yolluyor sen alıp inceliyorsun ve ürüne onay veriyorsun. Para satıcıya aktarılıyor.
Eğer sen onay vermezsen sebebplerini açıklıyorsun. Örneğin büyük küçük geldi, ürün hatalı vs gibi. Ürünü geri yolluyorsun. Satıcı alıyor ürünü aldığına dair onay verişyor ve paran sana geri aktarılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…