Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senden kiymetlimi bitanem tuanadan önce bende eskitiyodumda simdi babet yada spor takiliyorum özel günden özel güne giyebiliyorum anca :)

aynen sekerim bende ozel gunlerde giyiyorum bu tarz ayakkabilari.babam ayakkabici olunca her eskitmeye hemen yenisini aliyom delikafadulden

nsl güzel kınıyon kıs sendelikafaduldenvallaaaa herseferinde ayakkabı almaya gidince bidaha almıycam bisürü var diyorum amaaa dayanmayıp hep bu son diyerek alıyorum:lepi:cnm resim yüklemek istiyorsan sana zevkle anlatırım şekkerim resim yüklemeyikaydirigubbakcemile5a.s.

çok güzel cnmm delikafaduldendelikafaduldenspor ayakkabısı kdr rahat bi ayakkabı türü varmıdır acaba:teytey:güle güle eskitttttttttttttttttkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
cicikız asimavi delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldena.s.

Bulabildiklerimi ekledim hatta elime ne geçerse :jeyyar:​

çeşit olduğuna bakmayın sporlar dışında hepsi sezon sonu hihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldencnm sen nerdeydinnnnnnnhihoyyythepsi şahaneeeeeeeeeee:smiley-cool:sositososito

ha bu aradaaaaaaaaaa demothy cnm pek bi düzenliyiz çizmelerr babetler sporlar hepsi ayrı gruplanmış:):):)kıs dediğin böle olur vallaaaaaaaaaaaaaaaa:)

düzene sokiyim dedim annem kızmasın sonra bana ya boyumun yettiklerini koyabildim annem sağolsun hepsini kutulara koyup taaa en tepesine koymuş dolabın

çok güzel cnmm delikafaduldendelikafaduldenspor ayakkabısı kdr rahat bi ayakkabı türü varmıdır acaba:teytey:güle güle eskitttttttttttttttttkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

tşk ederm cnmmm :)))

demoşum maşaallahh kızz hepsi cokk güzell

aaaa bu topic cok güzel olmus yeni görüyorum en kisa zamanda bende eklicem :))))
hepiniz güle güle giyinin ayakkabilarinizi

demoty
hani pembeli topuklu bi ayakkabın var ya ona bittim tek kelimeyle :lepi:
hepsi güzel zaten

daphnis35 cnm terlikerindeeeeeeeeee süperrrr..ahh bu yaz hemen gelsin

canım süpermiş ya bayıldımmmmmmm iyi günlerde giy :asigim::asigim:

demothy ayakkabılarına bakarken kafamçokkarıştı böyle oldum
ne kadar çok ayakkabın var
hepsi de çok güzel. güle güle giy

10 numara valla çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…