Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah demothy ayakkabi dukkani gibikaydirigubbakcemile3gule gule giy ayaklarinda paralansin

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bunları aldım bugunnn :))

hepsii çokk güzelller kızlarr yaa bende eklemek isteriimm amaaaa eklemeyii bilmiyorummm öğrenemedim gittii bitürlü yaa pufff

neden resim butonum çalışmıyor benim.Hatta hiçbiri çalışmıyor.smileylerde basmıyor,sizinde öylemi?ben ayakkabı eklicektim amaaaaaaa...(((

resim eklemeyi anlatayım kıslar kısaca:)
imageshach-------->browse(istedigin resmi seç pc den)------->resize image?(bu tıklı kalsın ve 640*480 yap)------------->start upload--------->çıkan sayfanın en aşagısına in ve Hotlink for forums (1) denen kısmı kopyalayıp foruma yapıştır:):):)
bukdr hanımlar ilk başta karışık geliyor ama bir resim yükleyince çok kolay oluyo devamı:)güzel ayakkabılarııınızı bekliom 4 gözle:)

Ben biliyorum ama bendeki resim ekle butonum çalışmıyor nedense, şaşırdım kaldım.smileylerede basılmıyor, bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

cnm o cok dolunca olodu bişeyin..
bendede olmustu
teknikdestk bölümüne bi yaz istersen
bi şekild düzeliodu ama nasıldı hatırlamıyorumm

Tek tek ekleyecektim başa çıkamadım...-tatlicadiarzu-
Ayrıca yazlıklar tozlanmış, raftan indirip silmek zorunda kaldım, kıymetinizi bilin:1closedeyes:

bunlar da devamı

ya sizin bu pembe dolap tarzı konularınıza bayıldım.ne de güzel şeyler bulup alıyorsunuz.ayakkabılarada bayıldım.annem kızmasa bende alacağım ama.:)bir ayakkabıdan iki tane olunca diğerini başkasına veriyim die tutturuyo:)bir topuklu ayakkabım iki çizmem ,bir spor birde babetim var o yzden.esikiyince yenisi.:)siz iyisiniz yani.

olsunnn onları ekle biz bakarızzz delikafadulden

iki ayakkbamı daha eklyeyem :))

simalcim cok hos hepside valla sen bu kadar ayakkabi ile dukkan acarsin hhehe

döktürün bakalim kizla cicilerinizi :)
negüzelde ayakkabilariniz varmis
süpersiniz ya

pavli kız saçın röflemi boyamı çok güzel görünüyor..(konu ile alakası yok kusura bakmayın)

Ah ah anam bana da aldırmazdı bilirim...
Sonra çalışmaya başlayınca karışmadı...
Evlenip koca başına kalınca adam da napsın mecbur aldı...:jeyyar:

[

iki ayakkbamı daha eklyeyem :))
Metalik olan çok hoşuma gitti kız..
Bu aralar spordan başka birşey giymez oldum.
Topuklu ile çocuk arkasında düşürüyorum vallakaydirigubbakcemile3

simalcim cok hos hepside valla sen bu kadar ayakkabi ile dukkan acarsin hhehe
Eşimde öyle diyor valla...
Ama zamanla alınanlar işte...
Atıyoz bir kenara, neymiş modası geçmiş...
Aslında 2-3 tanesini kullanıyorum, biz bayanların yaptığı fuzuli masraf işte...-tatlicadiarzu-

döktürün bakalim kizla cicilerinizi :)
negüzelde ayakkabilariniz varmis
süpersiniz ya
Canım senin ayakkabılara da bayıldım resmen...
Gözüm kaldı haberin ola... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…