bayıldımmmmm:hooray:
canım süpermiş ya bayıldımmmmmmm iyi günlerde giy :asigim::asigim:
resim eklemeyi anlatayım kıslar kısaca:)
imageshach-------->browse(istedigin resmi seç pc den)------->resize image?(bu tıklı kalsın ve 640*480 yap)------------->start upload--------->çıkan sayfanın en aşagısına in ve Hotlink for forums (1) denen kısmı kopyalayıp foruma yapıştır:):):)
bukdr hanımlar ilk başta karışık geliyor ama bir resim yükleyince çok kolay oluyo devamı:)güzel ayakkabılarııınızı bekliom 4 gözle:)
cnm o cok dolunca olodu bişeyin..
bendede olmustu
teknikdestk bölümüne bi yaz istersen
bi şekild düzeliodu ama nasıldı hatırlamıyorumm
ya sizin bu pembe dolap tarzı konularınıza bayıldım.ne de güzel şeyler bulup alıyorsunuz.ayakkabılarada bayıldım.annem kızmasa bende alacağım ama.:)bir ayakkabıdan iki tane olunca diğerini başkasına veriyim die tutturuyo:)bir topuklu ayakkabım iki çizmem ,bir spor birde babetim var o yzden.esikiyince yenisi.:)siz iyisiniz yani.
Ah ah anam bana da aldırmazdı bilirim...ya sizin bu pembe dolap tarzı konularınıza bayıldım.ne de güzel şeyler bulup alıyorsunuz.ayakkabılarada bayıldım.annem kızmasa bende alacağım ama.:)bir ayakkabıdan iki tane olunca diğerini başkasına veriyim die tutturuyo:)bir topuklu ayakkabım iki çizmem ,bir spor birde babetim var o yzden.esikiyince yenisi.:)siz iyisiniz yani.
Metalik olan çok hoşuma gitti kız..[
iki ayakkbamı daha eklyeyem :))
Eşimde öyle diyor valla...simalcim cok hos hepside valla sen bu kadar ayakkabi ile dukkan acarsin hhehe
Canım senin ayakkabılara da bayıldım resmen...döktürün bakalim kizla cicilerinizi :)
negüzelde ayakkabilariniz varmis
süpersiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?